Cached at: 18-10-2019 20:31:38
 
Spar
20%
Hydrobak
  • Hydrobak Rød
  • Hydrobak Blå
  • Hydrobak Sort
  • Hydrobak Lime Green

Hydrobak


Camelbak 1,5 liters væskerygsæk

Camelbak, <h3>Historien</h3>
Historien bag Camelbak er at i 1988 brugte cykelrytteren Michael Eidson, posen fra hospitalsdrop som drikkedunk. Her opstod ideen til Camelbak, og selvom de dengang grinede af Michael, så er vi sikre på det er ham der griner i dag. Camelbak er anset for at være verdens bedste når det kommer til drikkesystemer, og selv det amerikanske militær har brugt deres systemer i flere krige.
Vi er derfor helt sikre på at når det kommer til outdoor udstyr og generelt friluftudstyr så er Camelbak det helt rigtige valg. Drikkedunke, Hydrobaks og mange flere produkter er at finde her på siden.

Farve:

Lime Green
Husk at vælge farve
Valgt farve:
 

På lager

Minimalistisk træningsrygsæk med 1,5 liters væskeblære til løb eller cykling i 1 - 2 timer eller vandring i 2 - 4 timer.


Kun 160 gram + indholdet i væskeblæren skal du bære på - og så sidder rygsækken så tæt og så godt, at du tror du kun har en vest på. Rigtig godt gået af designeren, der også har tænkt på, at den varme du afgiver fra ryggen, ikke skal varme vandet op. På bagsiden er der således en isoleret og polstret kerne, der giver en helt igennem lækker oplevelse under træningen - og altså forhindrer varmen fra kroppen i at varme vandet i blære op.

Væskeblæren kan fyldes op uden at du tager den ud, og den store åbning er let at rengøre og let at åbne og lukke.
Væskeblære kan også tages ud af rygsækken og bruges i andre sammenhænge, fx andre rygsække der er forberedt til det.


Se mere om camelbags

Tekniske data


Vægt:
160 gram
Væskeblære:
1,5 Liter
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”

Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2019, All Rights Reserved. | friliv.dk