Gratis ombytning - masser af tilbud.

Cached at: 09-08-2022 03:17:04
 
Spar
25%
Yeti Tension Brick 400
  • Tension Brick 400 Blå
  • Yeti Tension Brick 400 Grøn
  • Yeti Tension Brick 400 Grøn
  • Yeti Tension Brick 400 Grøn
  • Yeti Tension Brick 400 Grøn

Yeti Tension Brick 400


Rektangulær dunsoveposeProduktet er desværre midlertidig udsolgt
Ring på tlf.: 60 75 06 00 for at høre nærmereFra den ukronede dunkonge Yeti til alle der gerne vil sove lunt udendøre, og have masser af god plads inde i soveposen.


En rektangulær sovepose er genial til mange ting og Tension Brick 400 fra yeti er ingen undtagelse. Naturligvis er der god plads i soveposen når du skal sove, hvilket i sig selv er en god ting.
Derudover kan soveposen lynes op på hele 2 sider og dermed blive til ét stort strandtæppe - eller det tæppe der bliver spredt ud i teltet på en regnfuld overliggerdag på fjeldet.
Yeti er rigtigt gode til at tænke ud af boksen og lave små geniale løsninger der ikke er set før. På denne sovepose har de lavet en hætte der er fastgjort med velcro, således det kan tages af hvis man vil lyne 2 soveposer sammen. På den måde er man fri for at tænke på at have 2 forskellige soveposer, for at kunne lyne dem sammen og begge 2 have en hætte til rådigehd. Det er jo ret smart!

Den firkantede dunsovepose har en lille netlommen inde i posen, således en telefon kan ligge lunt og sikkert derinde og ikke blive væk i løbet af natten.

Tension serien af soveposer er lavet med ægte Yeti-dun i en fantastisk høj kvalitet fra deres egne dunfarme. De ligger i Europa og garanterer dun fra gæs der har haft det rigtig godt og blevet behandlet som vi gerne vil have de skal behandles. Så sover vi også godt om natten af den grund!


Se mere om dun-soveposer

Tekniske data


Dunblanding:
90/10
Fillpower:
600+
Comforttemperatur kvinder:
5 grader celsius
Comforttemperatur herrer:
-1 grader celsius
Extrem temperatur:
-16 grader celsius
Længde M:
222 cm.
Bredde ved skulder M.:
77 cm.
Længde L:
236 cm
Bredde ved skulder L.:
81 cm.
Længde XL:
250 cm.
Bredde ved skulder XL.:
81 cm.
Vægt:
990 gram
Vaskemaskine:
30°C
Tørretumbler:
Tørretumbles med tennisbold
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk