Cached at: 05-07-2020 20:58:06
 
Spar
23%
Tension mummy 500

Yeti Tension Mummy 500 Sovepose


Dunsovepose

Yeti, Next to nothing

Størrelse:

 
M
L
XL
Husk at vælge størrelse

Farve:

Blå
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

Levering: 2-4 dage

Genial let dunsovepose med ekstra varme, så den gode outdoorsæson ikke slutter med udgangen af august, men først engang hen i november - men så kan en inderpose gøre sæsonen endnu længere.


Yeti er om nogen i Danmark geniale til at håndtere og producere produkter med dun. De har de bedste leverandører på deres egne europæiske farme, hvor gæssene har det godt, og når engang dunene bliver plukket formår de at sortere og behandle dunene så vi får de bedste dunveste, dunjakker og dunsoveposer ud af det.

Tension mummy 500 er ingen undtagelse og gør det rigtigt godt som en luksus spejdersovepose med en god længde og lækre, enkle features.
Soveposen kan naturligvis lukkes sammen om ansigtet som den slags altid har kunnet og som giver den dejlige fornemmelse af at trække sig ind i sin egen lille hule og holde varmen der.
Lige indenfor i soveposen er der en lille netlomme med en velcrolukning, der lige har plads til telefonen, så den ikke blive væk om natten. Lynlåsen er dejligt lang og fungerer dobbeltvejs, således der også er gode muligheder for at lufte ud, hvis der skulle blive for varmt derinde.

Varmen er nemlig helt central for en god nats søvn og det ved Yeti godt - om nogen. Dunsoveposen er derfor syet med H-boks konstruktionen, således der ikke opstår nogen kuldebroer ved syningerne og mest mulig varme beholdes inde ved den der skal hvile.
Soveposen leveres med en stor opbevaringspose og en kompressionspose.
Rigtig god outdoor-tur!


Se mere om dun-soveposer

Tekniske data


Materialer:
100% nylon
Vaskemaskine:
30°C
Dunblanding:
90/10
Tørretumbler:
Tørretumbles med tennisbold
Extrem temperatur:
-18 grader celsius
Fillpower:
600+
Comforttemperatur kvinder:
3 grader celsius
Comforttemperatur herrer:
-2 grader celsius
Længde L:
220 cm
Længde M:
205 cm.
Længde XL:
232 cm.
Bredde ved skulder L.:
83 cm.
Bredde ved fod L.:
54 cm.
Vægt M:
880 gram
Vægt L:
980 gram
Vægt XL:
1020 gram
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2020, All Rights Reserved. | friliv.dk