Gratis ombytning - masser af tilbud.

Cached at: 25-05-2022 22:31:38
 
Carinthia G200c right

Carinthia G200c right


Mumie formet pose som kan lynes helt opProduktet er desværre midlertidig udsolgt
Ring på tlf.: 60 75 06 00 for at høre nærmereCarinthia G200c er en rigtig god sovepose til mange forskellige formål.


G200c soveposen er perfekt til nybegyndere, men er også rigtig god til garvede folk som vil have lidt mere luksus i sin sovepose. Posen er nemlig lidt bredere end andre poser i samme kategori. På trods af sin traditionelle mumieform kan den lynes op hele vejen ned sat i bunden. Dermed kan du bruge posen som en dyne eller et tæppe istedet.

Isoleringsmaterialet består af G-LOFT® som er et syntestisk materiale. Det holder dig varm selvom posen skulle blive våd og den tørrer meget hurtigt hvis det skulle ske. Yderstoffet er lavet i Shelltex Ultra som er vandafvisende. Posen kan derfor modstå en smule vand uden at blive våd. Ydermere har posen thermoflect som yderligere holder varmen inde.

Derudover minder den meget om de andre gode soveposer fra Carinthia. Den har lækre detaljer som et kraftigt bånd op mod lynlåsen som modvirker at den lyner fast i soveposen, en isoleret flap som støder op mod lynlåsen som hindrer direkte kontakt samt varmetab og så kan de lynes sammen med andre soveposer.

Ved halsåbningen er der en krave som holder varmen inde og en lomme hvor du kan have din telefon eller f.eks. en lommelygte.


Se mere om fiber-soveposer

Tekniske data


Materialer:
100% polyamid
Extrem temperatur:
-20,90 grader celsius
Foer:
G-LOFT® Si, 100% Polyester
Pakkestørrelse:
20 X 25 cm.
Lynlås:
Højre monteret lynlås
2 vejs lynlås
Lommer:
Indvendig lomme
Comforttemperatur kvinder:
-1,60 grader celsius
Comforttemperatur herrer:
-4 grader celsius
Længde L:
230 cm
Bredde ved skulder L.:
95 cm.
Bredde ved fod L.:
63 cm.
Vægt M:
1750 gram
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk