Cached at: 05-07-2020 22:16:02
 
Spar
10%
Insulated Traverse Core Mummy

Insulated Traverse Core Mummy


JR Gear helårs letvægts liggeunderlag

JR GEAR, Protect your gear

Farve:

Rød
Husk at vælge farve
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

Med Primaloft isolering og den særlige IRR belægning får du et super isoleret liggeundelag, stadig med en ultra lav vægt.


JR Gears liggeunderlag med ekstra isolering til brug hele året og med en imponerende høj R-værdi på 5. En R-værdi der er så høj betyder, at du kan bruge liggeunderlaget hele året og i dette tilfælde får du alt den isolering med en vægt på kun 570 gram.
Det er vist ikke set før, og i det hele taget er det utroligt spændende at følge JR Gear og deres produkter, der helt enkelt kan noget særligt.
Den lave vægt og den høje isoleringevne kommer i stand, fordi liggeunderlaget på indersiden er forsynet med en IRR belægning - populært sagt en sølvpapirs belægning der reflekterer din krops varme tilbage.
Insulated Traverse Core Mummy har ligeledes en primaloft isolering og med en tykkelse på 8,9 cm får du en optimal liggekomfort og dermed alle muligheder for at nyde en god lang søvn ude i naturen.

Liggeunderlaget leveres med transportpose og reperationssæt og vejer altså kun 570 gram.


Se mere om Liggeunderlag

Tekniske data


Vægt:
570 gram
Bredde:
51 cm
Længde:
183 cm
Mål sammenpakket, diameter:
11 cm.
Mål sammenpakket, længde:
21 cm.
R-værdi:
5
Tykkelse:
8,90 cm
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”
Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2020, All Rights Reserved. | friliv.dk