Gratis ombytning - masser af tilbud.

Cached at: 02-07-2022 16:40:31
 
Spar
20%
Insulated Traverse Core XL

Insulated Traverse Core XL


JR Gear letvægts liggeunderlag med ekstra længde

NYHED
JR GEAR, Protect your gear

Farve:

Rød
Husk at vælge farve
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

Innovativt liggeunderlag med god liggekomfort og høj isoleringsevne til trods for en lav vægt.


Det kan undre en garvet outdoor nørd at det kan lade sig gøre - og når det nu KAN lade sig gøre, kan det undre at ingen har gjort det før. JR Gear beskriver sig selv som et innovativt firma og der tager de ikke munden for fuld.

Insulated Traverse Core XL Regular kan holde vægten langt nede, idet en del af isoleringen er en IRR-belægning der er lamineret til indersiden af underlaget og som reflekterer kroppens varme. Lidt populært sagt er det et stykke sølvpapir der er lamineret på og i denne udgave er sølvpapiret suppleret med et lag Primaloft Eco. På den måde har JR Gear skabt et liggeunderlag du kan bruge hele året rundt og med en vægt der er lavere end noget andet tilsvarende liggeundelag på markedet.
Dette liggeunderlag har lidt ekstra længde på 198 cm. og lidt ekstra bredde på 63 cm. hvilket naturligt nok også giver lidt ekstra vægt.

R-værdien på 5 svarer til en isoleringsevne der burde kunne holde dig varm indtil -18 grader celsius - og bliver det koldere er det nok klogt at finde en halmlade der kan give det sidste varme. Tilbage er kun at gætte på hvordan det kan lade sig gøre at prisen ikke er højere...


Se mere om Liggeunderlag

Tekniske data


Vægt:
830 gram
Bredde:
63 cm
Længde:
198 cm
Mål sammenpakket, diameter:
11 cm.
Mål sammenpakket, længde:
25 cm.
R-værdi:
5
Tykkelse:
8,90 cm
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”
Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk