Gratis ombytning - masser af tilbud.

Cached at: 29-05-2022 14:22:14
 
Spar
16%
Sea To Summit Comfort Light Insulated Liggeunderlag Regular
  • Comfort Light insulated mat Regular Grøn
  • Sea To Summit Comfort Light Insulated Liggeunderlag Regular Green

Sea To Summit Comfort Light Insulated Liggeunderlag Regular


Liggeunderlag med isolering og inkluderet pumpsack

Sea To Summit, Outdoor Adventure

Farve:

Green
Husk at vælge farve
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

Sea to Summit liggeunderlag med isolering og komfort er skridtet op ad stigen når vi taler om Sea to Summits underlags-serie. Her får du både en forholdsvis lav vægt, men også en skøn liggekomfort!


Liggeunderlaget har en 3-i-1 ventil som både hjælper med at holde luften inden under oppustning, gør det muligt at justere lufttrykket i underlaget samt kan åbnes helt når liggeunderlaget igen skal tømmes for luft og pakkes sammen.

Dette underlag er opbygget efter samme princip som det helt lette underlag i serien, men adskiller sig dog alligevel lidt.
Fordi, liggeunderlaget har ved torso 2 lag som sikrer en højere komfort, men også isolerer bedre og derved undgås det store varmetab.

Uanset hvilket køn man har, vil det største varmetab ske ved torsodelen, da det er her vi producerer og udleder mest varme.
Alle Air Sprung Cells i dette underlag er fyldt med Thermolite fibre som holder kulden væk fra kroppen, samt Exkin Platinum som er et termisk materiale der ligger lige under overfladen. Materialet sørger for at genspejle kropsvarmen og reflekterer det tilbage så der - igen - ikke opleves et varmetab.

Imellem konstruktionen mellem de 2 lag ligger der et fint mellemlag af 20D nylon, som er behjælpelig med at holde strukturen, varmen oppe og kulden nede.

Foruden alle disse skønne ting, er underlaget også blevet behandlet indvendigt med en TPU behandling, som er kendt fra hospitalsindustrien.
Det er et hvidt pulver der bliver lagt i et tyndt lag - det er 100% tæt og antibakterielt, det betyder også at der ikke kan vokse skimmel selvom du bruger munden til at puste dit underlag op!

Til liggeunderlaget medfølger en pakkepose og pumpsack samt et mindre reparationssæt.


Se mere om Liggeunderlag

Tekniske data


Materialer:
Thermolite
40D Ripstop Nylon
Exkin Platinum
Vægt:
620 gram
Højde:
6,30 cm
Bredde:
55 cm
Længde:
183 cm
R-værdi:
4,2
Antal Air Sprung Cells:
331 Stk
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk