Gratis ombytning - masser af tilbud.

Cached at: 29-05-2022 12:48:33
 
Spar
24%
Comfort Light insulated mat Large

Sea To Summit Light Insulated Liggeunderlag Large


2-lags langt liggeunderlag med Pump Sack

Sea To Summit, Outdoor Adventure

Størrelse:

 
One size
Husk at vælge størrelse

Farve:

Grøn
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

Sea to Summit 2-lags langt liggeunderlag er til dig, som fra naturens side har brug for lidt ekstra længde, eller til dig som bare godt kan lide den ekstra plads det giver.


Liggeunderlaget har en 3-i-1 ventil som både hjælper med at holde luften inden under oppustning, gør det muligt at justere lufttrykket i underlaget samt kan åbnes helt når liggeunderlaget igen skal tømmes for luft og pakkes sammen.

Liggeunderlaget er opbygget af 2 principper, da liggeunderlaget fra toppen af skuldrene og hele torsoen ned er bygget på 2-lags princippet, hvilket giver flere Air Sprung Cells, mere isolering og en bedre liggekomfort.

Fra lige under numsen og nedefter, er liggeunderlaget bygget på 1-lags princippet, hvor der stadig er Thermolite fyld i cellerne, men de ligger "kun" i et lag.

Denne opbygning af liggeunderlaget understøtter de steder på kroppen hvor der er det største varmetab, uanset om du er mand eller kvinde.


Imellem konstruktionen mellem de 2 lag ligger der et fint mellemlag af 20D nylon, som er behjælpelig med at holde strukturen, varmen oppe og kulden nede.

Fælles for begge opbygningsprincipper er, at cellerne er alle belagt med TPU, som er et hvidt pulver der er 100% tæt, men også antibakterielt.
Det betyder også, at selvom du vælger at puste underlaget op med munden fremfor en pumpe, vil der ikke dannes skimmel inde i underlaget.

Til liggeunderlaget medfølger en pakkepose samt et mindre reparationssæt.


Se mere om Liggeunderlag

Tekniske data


Antal Air Sprung Cells:
396 Stk
Materialer:
Thermolite
40D Ripstop Nylon
Exkin Platinum
R-værdi:
4,2
Længde:
201 cm
Bredde:
64 cm
Højde:
6,30 cm
Vægt:
755 gram
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk