Gratis ombytning - masser af tilbud.

Cached at: 29-05-2022 14:39:52
 
Sea To Summit Ultralight Liggeunderlag Large

Sea To Summit Ultralight Liggeunderlag Large


Ultra let liggeunderlag med Pumpsack inkluderet

Sea To Summit, Outdoor Adventure

Farve:

Yellow
Husk at vælge farve
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

Levering: 2-4 hverdage

Sea To Summit Letvægts underlag er kulminationen på noget der skal være lækkert at ligge på, ikke må veje særlig meget, skal være funktionelt og ikke fylde meget sammenpakket - det har Australien klaret godt!


Trods den utrolige lave vægt på dette underlag med kun 495 gram, er det ikke komforten der fejler noget - man vil stadig sove som en drøm på det!

Hemmeligheden i liggeunderlagene er de fantastiske Air Sprung Cells som erstatter de almindelige luftkamre, som vi kender fra andre oppustelige luftunderlag hvor kamrene enten går på langs eller på tværs.

Air Sprung Cells er små individuelle kamre der sidder godt fordelt på hele underlaget, og hvor hver enkelte kammer retter sig ind efter kroppen.

Underlaget er tilført TPU indvendigt, som også er kendt fra medicinalindustrien. Det er en behandling som er antibakteriel, og 100% tæt. Det betyder også at behandlingen forhindrer eksempelvis skimmelsvamp i at vokse indvendigt i underlaget, også selvom det bliver pustet op ved hjælp af munden.

Liggeunderlaget er forsynet med en ventil som bliver mere og mere udbredt, da den er mere effektiv og nemmere at betjene end de "gamle" ventiler.
Når underlaget er pustet op, kan man roligt fjerne pumpen, da den yderste ventil forhindrer luften i at komme ud.
Med et enkelt tryk på ventilen kan der lukkes den mængde luft ud, som der er brug for - og derved opnås det mest optimale lufttryk i underlaget.

Når det igen er tid til at pakke sammen og komme videre kan ventilen åbnes helt, og luften kan nemt og ubesværet komme ud af underlaget igen, som herefter kan pakkes sammen.


Se mere om Liggeunderlag

Tekniske data


Materialer:
40D Ripstop Nylon
Vægt:
495 gram
Bredde:
64 cm
Længde:
201 cm
R-værdi:
0,7
Antal Air Sprung Cells:
225 Stk
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk