Gratis ombytning - masser af tilbud.

Cached at: 28-06-2022 05:05:50
 
Spar
26%
Sea To Summit Ultralight Liggeunderlag Regular
  • Ultralight mat Regular Gul
  • Sea To Summit Ultralight Liggeunderlag Regular Yellow

Sea To Summit Ultralight Liggeunderlag Regular


Letvægts underlag med Pump Sack inkluderet

Sea To Summit, Outdoor Adventure

Farve:

Yellow
Husk at vælge farve
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

Sea To Summit Letvægts underlag har i 2014 vundet "Gear of the year" prisen, blandt andet fordi det er nyskabende, og fordi det er et rigtig godt underlag!


Underlaget her er blandt de letteste i Sea to Summits serie af liggeunderlag og vejer 395 gram når det er pakket sammen - og er ikke længere end 17 cm med en diameter på 7,5 cm sammenpakket!

Hemmeligheden i liggeunderlagene er de fantastiske Air Sprung Cells som erstatter de almindelige luftkamre, som vi kender fra andre oppustelige luftunderlag hvor kamrene enten går på langs eller på tværs.

Air Sprung Cells er små individuelle kamre der er fordelt ud på hele liggeunderlaget, og former sig efter kroppen alt efter hvordan man ligger under søvnen.

Liggeunderlaget har en multifunktionel ventil, som gør det muligt at puste luft i underlaget enten med munden eller en pumpe uden at underlaget taber luft når man fjerner pumpen igen.
Når underlaget er pustet op, kan lufttrykket justeres ved et lille tryk på ventilen, som gør det muligt at puste præcis den mængde luft ud som DU har behov for.
Når underlaget igen skal pakkes sammen, kan hele ventilen åbnes, så alt luften kan trykkes ud helt uden besvær.

Indvendigt har underlaget fået en TPU behandling, som et hvidt lag af pulver som er antibakterielt, og derved forhindres skimmel i at gro på indersiden af liggeunderlaget.


Se mere om Liggeunderlag

Tekniske data


Materialer:
40D Ripstop Nylon
Vægt:
395 gram
Bredde:
55 cm
Længde:
183 cm
R-værdi:
0,7
Antal Air Sprung Cells:
181 Stk
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk