Cached at: 19-01-2020 20:02:00
 
Spar
20%
Ultralight mat XSmall

Sea To Summit Ultralight Liggeunderlag XS


Ultralet liggeunderlag med pumpsack

Sea To Summit, Outdoor Adventure

Farve:

Gul
Husk at vælge farve
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

Levering: 2-4 dage

Sea To Summit Letvægts underlag er absolut blandt eliten når man tænker med den innovative del! Australien har virkelig formået at lave en serie af liggeunderlag der er helt unikke.


Selvom underlaget er utrolig let, er der stadig ikke sparet på komforten - alle ved jo at en god dag starter med en god nattesøvn!

Hemmeligheden i liggeunderlagene er de fantastiske Air Sprung Cells som erstatter de almindelige luftkamre, som vi kender fra andre oppustelige luftunderlag hvor kamrene enten går på langs eller på tværs.

Air Sprung Cells er små individuelle kamre der sidder godt fordelt på hele underlaget, og hvor hver enkelte kammer retter sig ind efter kroppen.

Dette underlag er det absolutte letteste i hele Sea To Summits serie, og vejer kun utrolige 296 gram!

Men, vi er endnu ikke færdige.
Liggeunderlaget er udstyret med en 3-1 ventil, som gør det muligt at puste underlaget op uden alt luften når at fise ud inden man får lukket ventilen igen.
Når det er pustet helt op, er det muligt at justere lufttrykket i madrassen ved at trykke på den lille, indvendige ventil.
Ved vejs ende, når det hele skal pakkes sammen, åbnes den store ventil og underlaget vil blive tømt for luft meget hurtigt.

Indvendigt i underlaget er der tilført et lag TPU som er antibakterielt og modvirker at der dannes fugt samt skimmel inde i underlaget, hvis man puster det op med munden.


Se mere om Liggeunderlag

Tekniske data


Materialer:
40D Ripstop Nylon
Vægt:
345 gram
Bredde:
55 cm
Længde:
128 cm
R-værdi:
0,7
Antal Air Sprung Cells:
132 Stk
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”

Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2019, All Rights Reserved. | friliv.dk