Gratis ombytning - masser af tilbud.

Cached at: 29-06-2022 12:49:46
 
Spar
19%
ThermARest Trail Lite Long 2020

ThermARest Trail Lite Long


Selvoppusteligt 3-sæsoners underlag

Therm-a-Rest, Der er liggeunderlag og der er Therm-a-rest! Selv om konkurrenterne bliver dygtigere og dygtigere når ingen de legendriske liggeunderlag til sokkerholderne.

Farve:

Grå
Husk at vælge farve
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

Levering: 1-2 uger

Therm-A-Rest Trail lite Pro er et af nye liggeunderlag fra de ubestridte konge blandt alle, der laver underlag i høj klasse.


Underlaget er 3,8 cm. højt og har en r-værdi på 3,2, hvilket giver god komfort og god isolering fra fåråret til efteråret.
Denne model er der store udgave på 64*196 cm - et oplagt valg hvis du er højere end gennemsnittet, eller blot vil have mere komfort.

Underlaget bygger på viden fra tidligere modeller, men med ny teknologi. Therm-a-rest har udviklet en ny ventil, som naturligvis er i dette nye liggeunderlag. Ventilen fungerer enkeltvejs og dermed langt lettere at bruge end de tidligere varianter.
Den kan få 3 gange så meget luft igennem og dermed både hurtigere at få klar til brug og klar til at pakke sammen igen.

Underlaget er et nærmest perfekt allround underlag, der med sin lave vægt er din makker i de varmeste 3 sæsoner på året og som ikke svigter dig når du skal have den vigtige nattesøvn.


Se mere om Liggeunderlag

Tekniske data


Vægt:
1050 gram
Højde:
3,80 cm
Bredde:
64 cm
Længde:
196 cm
Mål sammenpakket, diameter:
17 cm.
Mål sammenpakket, længde:
32 cm.
R-værdi:
3,2
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk