Gratis ombytning - masser af tilbud.

Cached at: 02-07-2022 16:38:41
 
Hajk Liggeunderlag uden elastik v_25 stk

Hajk Liggeunderlag


Administration

Nordpol, Til rejsen

Størrelse:

 
One size
Husk at vælge størrelse
Valgt størrelse:
 

Levering: 2-4 hverdage

Hajk liggeunderlag- den gamle kending.


Mangler du et liggeunderlag til campingturen, spejderudflugten, sommerens festivaller eller en hyggelig indendørsovernatning med vennerne, så er dette klassiske Hajk liggeunderlag lige det du har brug for. Liggeunderlaget isolerer mod kulde og hjælper med at holde på kropsvarmen.

Du kan vælge at ligge direkte på underlaget, eller du kan bruge det som termo-underlag under en luftmadras. Derudover er liggeunderlaget designet med lukkede celler. Det vil sige at underlaget bibeholder sin isolationsevne selvom det bliver vådt. De lukkede celler bidrager også til liggeunderlagets levetid.

Du kan altså have glæde af liggeunderlaget i mange år. Liggeunderlaget er 10mm tykt og egner sig bedst til sommercamping og indendørsbrug. Underlaget sælges med remme, så det nemt kan transporteres.

Så mangler du et helt klassisk og robust liggeunderlag, så køb underlaget her. Vi sælger Hajk liggeunderlaget til en formidabel pris, så det er absolut en investering værd.

10mm tykt
Lukkede celler
Måler 180*50 cm
Vejer 275 g


Se mere om Liggeunderlag

Tekniske data


Vægt:
275 gram
Bredde:
50 cm
Længde:
180 cm
Tykkelse:
1 cm
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk