Gratis ombytning - masser af tilbud.

Cached at: 29-06-2022 12:20:03
 
Spar
21%
Yeti VIB 250 Dunsovepose
  • Yeti VIB 250 Dunsovepose Black
  • Yeti VIB 250 Dunsovepose Black
  • Yeti VIB 250 Dunsovepose Black
  • Yeti VIB 250 Dunsovepose Black

Yeti VIB 250 Dunsovepose


Yeti dunsovepose

Yeti, Next to nothing

Størrelse:

 
M
L
XL
Husk at vælge størrelse

Farve:

Black
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

Levering: 2-4 hverdage

Når nu man kan lave en sovepose der er så let, så blød, så lun og fylder så lidt - hvorfor så ikke stoppe op og overveje om det var den næste sommersovepose?


Dunene inde i posen er det vigtigste i en dunsovepose og Yeti må have en af verdens bedste aftaler om levering af dun, for hvor ellers finder man en sovepose med dun i kvaliteten 95/5 og en fillpower der hedder +800?
Dunene er i særklasse og det er derfor soveposen kan blive så let som den kan og kan pakkes ned til at være på størrelse med en liter mælk - og veje mindre.
Og ikke nok med at du får nogen af verdens bedste dun, fra gæs der er behandlet ordentligt - dunene er også fyldt ind i en H-kammer konstruktion der giver så få kuldebroer som muligt.
Der er simpelthen ikke noget bedre end en god nats søvn i en lun sovepose og så vågne med en dejlig kold næse og dufte makkerens kaffe ved siden af.

Tilbage til dunsoveposen, der har en lang lynlås der virker dobbeltvejs. På den måde er det både muligt at få en god udluftning hvis det bliver for varmt nede i soveposen og størrelserne M og L kan fåes med venstre og højre lynlås og dermed lynes sammen.
Inde i soveposen er der en lille lomme, der kan bruges til at have pandelampen, smartphone eller sit pas, så det ikke bliver stjålet om natten.
Soveposen leveres med en opbevaringspose du bør have den i når den ikke er i brug, og den kompressionspose der kan gøre alle disse rare dun mv til en lillebitte sag der næsten kan ligge i din inderlomme.


Se mere om dun-soveposer

Tekniske data


Dunblanding:
95/5
Fillpower:
800+
Comforttemperatur kvinder:
9 grader celsius
Comforttemperatur herrer:
5 grader celsius
Extrem temperatur:
-9 grader celsius
Længde M:
205 cm.
Bredde ved skulder M.:
77 cm.
Bredde ved fod M.:
52 cm.
Længde L:
224 cm
Bredde ved skulder L.:
83 cm.
Bredde ved fod L.:
54 cm.
Længde XL:
238 cm.
Bredde ved skulder XL.:
83 cm.
Bredde ved fod XL.:
54 cm.
Vægt:
620 gram
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”
Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk