Køb bare julegaverne - vi bytter altid i 90 dage.

Cached at: 20-10-2021 14:43:10
 
Tropen 200 left Sand

Carinthia Tropen 200 left


Til overnatning i varmt og fugtigt klima

NYHED
Carinthia, Hvad har Outdoor folk, soldater og jægere tilfælles? Alle tre grupper skal have udstyret i orden, og det gælder også deres beklædning. </br>
Carinthia er et mærke som man kan regne med, i kolde, ekstreme og farlige situationer. Derfor elsker soldater, jægere og outdoor entiuaster Carinthia. </br>
En vigtig faktor i Carinthias succes er deres materiale ”G-LOFT®”. Det gør at deres produkter er varme, letvægtige samtidig med at det beholder åndbarheden – selv i vådt og koldt vejr. </br>
Soveposerne hos Carinthia er slidstærke og robuste og i ekstrem høj kvalitet. Militæret er store fans af soveposerne fra Carinthia, hvilket også gør at netop firmaet selv stiller endnu højere krav til deres kvalitet. Disse soveposer kan bruges til alt udendørsbrug, og det er ikke et køb du vil fortryde. </br>
Carinthia er et sikkert valg, og et rigtig godt valg til prisen – om du skal blot skal på vandretur i danske natur, eller du skal nogle lidt mere kolde og ekstreme steder hen.

Størrelse:

 
200
Husk at vælge størrelse

Farve:

Sand
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

Levering: 2-4 dage

Carinthia Tropen 200 giver dig de funktioner som nødvendige når man overnatter i varmt og fugtigt klima som f.eks. i en regnskov.


Carinthia er specielt kendt for deres udstyr til militære enheder og denne pose er netop udviklet til styrker udsendt i tropiske områder.

Soveposen har et par detaljer som gør den ekstra velegnet til troperne. Ved hovedåbningen er der nemlig et integreret insektnet. Så er du fri for myggestik og andre insektbid. Det kan foldes ud og pakkes sammen alt efter behov.

En anden lækker detalje er at soveposen er meget åndbar. Hvis du sveder om natten vil fugten trænge ud så du bliver holdt tør.

Derudover minder den meget om andre soveposer med den klassiske mumieform, og ekstra plads ved fødderne. Med tovejs lynlås som kan lynes sammen med en anden pose så du får ekstra meget plads. Op til lynlåsen er der et ekstra kraftigt bånd som hinder at den lyner sig fast i soveposen.


Se mere om fiber-soveposer

Tekniske data


Materialer:
100% polyamid
Vaskemaskine:
40°C
Tørretumbler:
Ved lav varme
Extrem temperatur:
-12 grader celsius
Foer:
G-Loft ISO+, 100% PES, 135g/m²
Pakkestørrelse:
18 X 29 cm.
Lynlås:
Venstremonteret lynlås
2 vejs lynlås
Myggenet i åbninger:
Ja.
Comforttemperatur kvinder:
5 grader celsius
Længde M:
200 cm.
Bredde ved skulder M.:
84 cm.
Bredde ved fod M.:
62 cm.
Vægt M:
1100 gram
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2021, All Rights Reserved. | friliv.dk