Gratis ombytning - masser af tilbud.

Cached at: 29-06-2022 12:37:10
 
Carynthia Tropen 200 left
  • Tropen 200 left Olive Olive
  • Carynthia Tropen 200 left Olive

Carynthia Tropen 200 left


Sovepose lavet specielt til overnatning i tropisk klima

Carinthia, Hvad har Outdoor folk, soldater og jægere tilfælles? Alle tre grupper skal have udstyret i orden, og det gælder også deres beklædning. </br>
Carinthia er et mærke som man kan regne med, i kolde, ekstreme og farlige situationer. Derfor elsker soldater, jægere og outdoor entiuaster Carinthia. </br>
En vigtig faktor i Carinthias succes er deres materiale ”G-LOFT®”. Det gør at deres produkter er varme, letvægtige samtidig med at det beholder åndbarheden – selv i vådt og koldt vejr. </br>
Soveposerne hos Carinthia er slidstærke og robuste og i ekstrem høj kvalitet. Militæret er store fans af soveposerne fra Carinthia, hvilket også gør at netop firmaet selv stiller endnu højere krav til deres kvalitet. Disse soveposer kan bruges til alt udendørsbrug, og det er ikke et køb du vil fortryde. </br>
Carinthia er et sikkert valg, og et rigtig godt valg til prisen – om du skal blot skal på vandretur i danske natur, eller du skal nogle lidt mere kolde og ekstreme steder hen.

Størrelse:

 
200
Husk at vælge størrelse

Farve:

Olive
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

Levering: 2-4 hverdage

Carynthia Tropen 200 er en let sovepose lavet til overnatning under varmere himmelstrøg.


Tropen er en super dejlig sovepose med et par lækre detaljer som gør den yderst anvendelig i tropisk klima og generelt til ture om sommeren.

Posen er let og luftig, og har en god åndbarhed så du kan komme af med fugt. En af de fineste detaljer er det indbyggede mygge-/insektnet, som let pakkes frem fra kraven. Lynlåsen kan bogstaveligt talt flås op uden at den går i stykker, og kan lynes op i fodenden for ekstra ventilation. Soveposens pakkestørrelse er ikke særlig stor og vægten rimelig lav.

Derudover er Carynthia kendt for deres produkter som bliver brugt af militære styrker rundt omkring i verdenen og hvis det er godt nok for militære enheder kan vi almindelige menneske nok også godt bruge det.


Se mere om fiber-soveposer

Tekniske data


Materialer:
Nylon
Foer:
Fibre
G-Loft Duro, 100% PES, 135g/m²
Pakkestørrelse:
18 X 29 cm.
Myggenet i åbninger:
Ja.
Comforttemperatur herrer:
5 grader celsius
Længde L:
200 cm
Vægt L:
1300 gram
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk