Gratis ombytning - masser af tilbud.

Cached at: 29-06-2022 11:30:40
 
Tropen 185 Olive

Tropen 185 Olive


Mumieformet sommersovepose

NYHED
Carinthia, Hvad har Outdoor folk, soldater og jægere tilfælles? Alle tre grupper skal have udstyret i orden, og det gælder også deres beklædning. </br>
Carinthia er et mærke som man kan regne med, i kolde, ekstreme og farlige situationer. Derfor elsker soldater, jægere og outdoor entiuaster Carinthia. </br>
En vigtig faktor i Carinthias succes er deres materiale ”G-LOFT®”. Det gør at deres produkter er varme, letvægtige samtidig med at det beholder åndbarheden – selv i vådt og koldt vejr. </br>
Soveposerne hos Carinthia er slidstærke og robuste og i ekstrem høj kvalitet. Militæret er store fans af soveposerne fra Carinthia, hvilket også gør at netop firmaet selv stiller endnu højere krav til deres kvalitet. Disse soveposer kan bruges til alt udendørsbrug, og det er ikke et køb du vil fortryde. </br>
Carinthia er et sikkert valg, og et rigtig godt valg til prisen – om du skal blot skal på vandretur i danske natur, eller du skal nogle lidt mere kolde og ekstreme steder hen.

Størrelse:

 
One size
Husk at vælge størrelse

Farve:

Olive
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

Levering: 2-4 hverdage

Carinthia Tropen 185 er en let sommersovepose i høj kvalitet og med en ekstrem lille pakningsstørrelse. Ligeledes vejer den minimalt og er lækker åndbar.


Du kan være sikker på at damp trænger ud af soveposen på varme nætter og ligeledes holder posen godt på varmen i de køligere sommernætter.

Bliver det lidt for hedt i soveposen alligevel, kan du gøre brug af tovejslynlåsen og åbne for ekstra ventilation.

Posen er udstyret med trapezformet fodsektion, hvilket viser sig at give den ultimative fodplads. Der er endda plads nok til opbevaring af lidt tøj eller deslige.

Fyldet er fremstillet i G-LOFT fibre, som er et fremragende alternativ til gåsedun.

Desuden er posen mumieformet, hvilket betyder at der er reduceret i materialeforbrug og dermed vægt.

Den største fordel ved mumieformen er dog, at der er mindre volumen inde i posen, der skal varmes op.

Du kan også nyde godt af den varme-reflekterende energi - Thermoflect, som er en membran, der øger posens varmebevarende egenskaber med 11%.

Thermoflect er en ultralet, blød, åndbar membran med en unik evne til at holde på kropsvarme.

Smart er det også, at du kan kombinere denne pose med en anden, og dermed skabe en dobbelt sovepose. Du lyner blot de to lynlåse sammen.

Ved at kombinere to soveposer skaber de i fællesskab imponerende isolerende egenskaber, så du kan holde varmen i helt ned til minus 40 grader.


Se mere om fiber-soveposer

Tekniske data


Materialer:
100% polyamide
Vægt:
1100 gram
Længde:
185 cm
Extrem temperatur:
-12 grader celsius
Foer:
G-Loft Duro, 100% PES, 135g/m²
Pakkestørrelse:
18 X 29 cm.
Lynlås:
2 vejs sidelynlås
Comfort temperatur:
5 grader
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk