Gratis ombytning - 90 dages bytte og returret

Cached at: 21-03-2023 03:27:53
 
Helsport børne sovepose

Helsport Mini Bright blue


soveposen der vokser med barnet

NYHED
Helsport, Kvalitet siden 1951

Farve:

Blå
Husk at vælge farve
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

Levering: 2-4 hverdage

Mini Bright Blue er designet til at vokse i takt med at barnet vokser.


Dette er muligt ved at justere længden af ​​posen i takt med at barnet bliver større. Vigtigt er det at at der ikke er unødig luft der skal varmes op på denne måde. Soveposen kan justeres til 60,80,90 og 155 cm længde. Fra ca. 6 måneders alderen til ca.5 års alderen (maksimalt 115 cm højde).
Anti-slip stof på bagsiden forhindrer posen i at glide mod underlaget, og en klemme nederst, sikrer god støtte, hvis posen skal anvendes i en slæde. Det er også muligt for barnet at sidde med armene ud på begge sider, det er både praktisk og en garanti for de yngste børn sidder sikkert og godt.
Tasken har komfortabel foring i mikro polyester og vandafvisende yderstof i ripstop, der kan modstå høj slid og begge sider er nemme at holde rene. Posen har en praktisk lynlås i begge sider, hvilket gør det nemt at løfte de mindste ind og ud af posen.


Se mere om soveposer til børn

Tekniske data


Materialer:
Airtex® 100 % Polyester 50D
Vandafvisende:
Ja
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2023, All Rights Reserved. | friliv.dk