Cached at: 21-02-2020 04:34:15
 
Spar
19%
VIB 400 Junior

Yeti VIB 400 Junior


Yeti juniorsovepose med dunfyld

Yeti, Next to nothing

Farve:

Sort / rød
Husk at vælge farve
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

Levering: 2-4 dage

Yeti dunsovepose til juniorer der skal kunne holde varmen når det bliver mere koldt. Soveposens varme svarer til en 3-sæsons pose for voksne.


At kalde sovpeosen en junior sovepose er faktisk en sandhed med modifikationer, idet grundelementet blot er 130 cm. langt og altså er til børn i 5-8 års alderen.
Medfølgende til soveposen er så et ekstra stykke der kan lynes på, således soveposen kan bruges til barnet er noget ældre. Soveposen bliver da 30 cm. længere.

Dunene i soveposen er Yetis egne af bedste sortering og fyldvolume. Således giver soveposen meget mere varme end andre tilsvarende lette soveposer. Rart er det også at vide, at dunene kommer fra Europæiske gæs der har haft det godt og rart i deres levetid.


Se mere om soveposer til børn

Tekniske data


Vægt:
680 gram
Længde:
160 cm
Dunblanding:
95/5
Fillpower:
800+
Bredde ved skulder:
66 cm
Bredde ved fod:
49 Cm.
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2019, All Rights Reserved. | friliv.dk