Cached at: 13-08-2020 15:43:43
 
Spar
23%
Celsius minus 10 grader L
  • Celsius minus 10 grader L Grøn
  • Celsius minus 10 grader L Grøn

Celsius minus 10 grader L


Nordisk letvægts dunsovepose

Nordisk, Go elsewhere

Størrelse:

 
L
Husk at vælge størrelse

Farve:

Grøn
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

Levering: 2-4 dage

Med ekstra plads til skuldrene og andre lækre features skulle man tro soveposen også tog på i vægt- men 1290 gram er alt hvad du skal bære på i denne størrelse på 210 cm.


Nordisk er et dansk firma og hos friliv.dk synes vi jo det i sig selv er lidt sjovt. Så mange danske outdoor producenter har vi jo trods alt ikke - endnu. Noget helt andet er hvad det er der kommer ud af Silkeborgfirmaet på både telt og sovepose området. Det må i hvert tilfælde gøre nogen konkurrenter nervøse!
Celsius soveposerne er et af eksemplerne og de er ganske innovative og holder stadig på formerne i forhold til det vi rigtig gerne vil have, nemlig lav vægt, god varme og en god pris.
Soveposerne er med en 90/10 blanding af Europæiske dun fra ænder der har haft det rigtig godt i opvæksten - lige som du vil få det rigtigt godt i soveposen.
Ud over de lune du er soveposen nemlig foret indvendigt med "silk Touch" liner, der gør det til en fantastisk fornøjelse at sove natten igennem under stjernerne i en Celsius sovepose.

Kort om de lækre features: For det første har soveposen ekstra meget plads til skuldrene, der er Silk touch inde i soveposen, bunden af soveposen er vandafvisende, 2 soveposer kan lynes sammen, lynlåsen er forbedret så den ikke sætter sig fast i stoffet, der er 3D varmekrave - og så er der jo næsten garanti for stjerneklart ovenover sheltret eller tarp´en - når bare du sover i din Nordisk sovepose...


Se mere om dun-soveposer

Tekniske data


Vægt:
1290 gram
Længde:
210 cm
Dunblanding:
90/10
Extrem temperatur:
-30 grader celsius
Vandafvisende:
Ja
Foer:
Gåsedun
Pakkestørrelse:
26 X 50 cm.
Comforttemperatur kvinder:
-4 grader celsius
Comforttemperatur herrer:
-10 grader celsius
Bredde ved skulder L.:
83 cm.
Bredde ved fod L.:
54 cm.
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2020, All Rights Reserved. | friliv.dk