Cached at: 22-08-2019 06:26:39
 
Haglofs Tarius  18 Fiber Sovepose 190 cm

Haglöfs Tarius -18 Fiber Sovepose


Fiber sovepose Tarius -18 fra Haglöfs

Haglöfs, Outstanding outdoor equipment

Størrelse:

 
XL
Husk at vælge størrelse

Farve:

Hurricane Blue
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

Tarius -18 er en lækker fibersovepose fra Haglöfs. Den er designet til kolde vinterlige nætter, som kan afskrække selv store mænd fra at bevæge sig ud af deres varme seng og ned i soveposen. Med Tarius kan du sove komfortabelt og varmt selvom der er frost udenfor teltet.


Når man kigger på soveposer så er det vigtigt at vide at der er stor forskel på komfort- og extremtemperatur. Komfortemperaturen på Tarius er -11 grader, så det er en god varm vintersovepose.

Tarius er isoleret med et fiberfyld, der hedder Tri-Fusion®. Tri-Fusion® er en letvægts fiberisolering, som er fremstillet af 3 forskellige fibre, som filtre sig sammen på en sådan måde at der skabes mange små luftlommer.

Tri-Fusion® skaber en høj isoleringsevne, da meget af isoleringen består i at varme luften i luftlommerne op. Derfor skabes en sovepose hvor isoleringsevnen er stor kontra vægten.

Når soveposen er pakket sammen så fylder den 24cm. x 33cm. Er soveposen pakket ud så er den 206 cm. lang og har en bredde der spænder fra 108 cm. ved foden til 162 cm. over skulderen. Tarius vejer 2,8 kg.

Tarius byder på ekstra lækre detaljer der gør komforten i soveposen høj. Inde i soveposen er en pudelomme og en Inderlomme. Hætten er med snørre, så denne kan pakkes tæt om hovedet.

Lynlåsen på Tarius følger kroppen, så den lukker optimalt. Lynlåsen er dækket af en vindflap, så kulde ikke trækker ind her.


Se mere om fiber-soveposer

Tekniske data


Længde L:
190 cm
Længde M:
175 cm.
Længde XL:
205 cm.
Comforttemperatur kvinder:
-11 grader celsius
Comforttemperatur herrer:
-18 grader celsius
Extrem temperatur:
-39 grader celsius
Materialer:
Polyester
Mål sammenpakket, længde:
42 cm.
Mål sammenpakket, Bredde:
31 cm.
Bredde ved skulder:
162 cm
Bredde ved fod:
108 Cm.
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”

Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2019, All Rights Reserved. | friliv.dk