Køb bare julegaverne - vi bytter altid i 90 dage.

Cached at: 20-10-2021 15:48:29
 
Spar
29%
Alaska 2
  • Alaska 2 Cocoon
  • Alaska 2 Cocoon
  • Alaska 2 Cocoon
  • Alaska 2 Bazil
  • Alaska 2 Bazil
  • Alaska 2 Bazil
  • Alaska 2 Bazil
  • Alaska 2 Bazil
  • Alaska 2 Light Olive

Alaska 2


Tatonka letvægtstelt til 2 personer

Tatonka, Expedition life

Farve:

Light Olive
Husk at vælge farve
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

Tatonkas Alaska 2 telt er det klassiske og pålidelige 3-stangstelt med et rummeligt fortelt, god ventilation og i stand til at holde selv meget store mængder vand ude.


Tatonkas Alaska serie består af en række telte med åbenlyse fordele i forhold til øvrige lignende telte på markedet. For det første er teltene lidt større end andre telte - altså lidt mere plads til at sidde og nyde sommerregnen med en kop kakao inde i teltet, hvis uheldige vejrforhold indtræffer.
For det andet har hele Alaska-serien indgange to steder: Traditionelt adgang til sovekabinen gennem forteltet og en ekstra indgang bagfra.
Den bagerste indgang er særdeles anvendelig til to formål: Dels er den rigtig dejlig at have, hvis der er en der skal op og tisse om natten. Det er nemlig let og hurtigt at komme ud den vej uden at vække andre. Derudover er det en glimrende ventilation og telte fungerer med begge åbninger åbne egentligt mest som et læsejl i de hede eftermiddagstimer med bedre mulighed for at slappe af og hvile.

Teltene er forstærket på alle udsatte steder, forsynet med rummelige inderlommer, naturligvis er der myggenet i åbningerne og som alle tunneltelte er de lette af slå op og tage ned igen.
Med de lidt større mål end øvrige telte bliver Tatonkas Alaska-serie nok aldrig til telte der bliver foretrukket af bjergbestigere og andre der skal bære hele vægten og lange afstande. Teltene har deres klare force for mennesker der skal på tur i kano, kajak, på motorcykel, cykel eller i bil og som gerne vil have lige det ekstra plads til rådighed i tilfælde af dårligt vejr.


Se mere om 2-3 personer

Tekniske data


Udvendige mål: H: 110 cm, B: 155 cm, L: 440 cm.
Indertelt mål: H: 100 cm, B: 135 cm, L: 215 cm.
Telt til antal personer: 2
Vandsøjletryk oversejl: 8000 mm
Vandsøjletryk bund: 10000 mm
Materialer oversejl: Polyester PU
Materialer bund: Nylon Taffeta PU
Materialer indertelt: RipStop Nylon W/R
Materialer stænger: 9,5 mm eloxieret aluminium
Vægt: ca. 4,1 kg.
Mål sammenpakket: 55 x 39 x 13 cm.
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2021, All Rights Reserved. | friliv.dk