Sommerudsalg - og gratis ombytning på alle ordrer

Cached at: 20-09-2021 01:48:24
 
Asgard 71 Technical cotton
  • Asgard 71 Technical cotton Beige
  • Asgard 71 Technical cotton Beige
  • Asgard 71 Technical cotton Beige

Asgard 7,1 Technical cotton


Nordisk bomuldstelt til 3 personer

Nordisk, Go elsewhere

Farve:

Beige
Husk at vælge farve
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

Levering: 2-4 uger

Få det perfekte indeklima i et ægte boumuldstelt af høj, høj kvalitet og nyd indelivet endnu mere på dine outdoorture.


Hvad enten du skal på offroad-ferie med 4 hjultrækkeren, på spejdertur eller sove ude på familieferien giver boumuldstelte dig et fantastisk indeklima og en hygge du ikke finder i traditionelle polyester eller nylontelte.

Asgard er uhyre let at slå op når man kommer frem til sin lejrplads. Det består af blot en enkelt pind i midten der skal rejses og en enkelt pind i åbning og du har med få pløkker for resten, dit telt oppe at stå. Lettere kan det næsten ikke gøres.

vandsøjletrykket på teltet er på blot 350 mm hvilket er ganske lidt og mange vil tro at teltet i regnvejr vil være et indendørs brusebad.
I kraftig regn vil dugen ret hurtigt blive vædet igennem og der vil blive lidt køligere i teltet - men så sker der ikke mere. Det er som om teltet er mættet af vand og livet i teltet kan roligt fortsætte, og man kan sidde i ro og mag og nyde teen.

Til teltet kan der tilkøbes 2 moduler hvis man ønsker et.
Dels kan der tilkøbes en inderkanine der gør at teltet kan anvendes af 2 personer, der så vil have en lille "apsis" foran.
Inderkabinen lægger yderligere alen til indeklimaet og gør teltet varmere om vinteren og køligere om sommeren.
Det andet tilkøb kan udvide teltes brugermuligheder en del og er en tarp der er tilpasset teltet. Det er den der hedder Kari Diamond og er en teltvinge der kan fastgøres så der opstår en hel overdækket entre foran og der bliver mulighed for at sidde i tørvejr og lave mad eller sidde og hygge sig på et liggeunderlag eller en campingstol.

Gulvet i teltet er fastsyet så det ikke rykker sig nogen steder og bidrager til at teltet i sig selv vinder meget stort på at have et suverænt indeklima.


Se mere om 2-3 personer

Tekniske data


Materialer:
65% Polyester, 35% Bomuld
Vægt:
15500 gram
Antal personer:
3
Antal indgange:
1
Vandsøjletryk ydertelt:
350 mm.
Pakkestørrelse:
30 X 97 cm.
Areal:
7,10 m2
Myggenet i åbninger:
Ja.
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2021, All Rights Reserved. | friliv.dk