Gratis ombytning - masser af tilbud.

Cached at: 02-07-2022 16:41:07
 
Carinthia Micro Tent Plus

Carinthia Micro Tent Plus


Et meget lille telt til en enkelt person

NYHED
Carinthia, Hvad har Outdoor folk, soldater og jægere tilfælles? Alle tre grupper skal have udstyret i orden, og det gælder også deres beklædning. </br>
Carinthia er et mærke som man kan regne med, i kolde, ekstreme og farlige situationer. Derfor elsker soldater, jægere og outdoor entiuaster Carinthia. </br>
En vigtig faktor i Carinthias succes er deres materiale ”G-LOFT®”. Det gør at deres produkter er varme, letvægtige samtidig med at det beholder åndbarheden – selv i vådt og koldt vejr. </br>
Soveposerne hos Carinthia er slidstærke og robuste og i ekstrem høj kvalitet. Militæret er store fans af soveposerne fra Carinthia, hvilket også gør at netop firmaet selv stiller endnu højere krav til deres kvalitet. Disse soveposer kan bruges til alt udendørsbrug, og det er ikke et køb du vil fortryde. </br>
Carinthia er et sikkert valg, og et rigtig godt valg til prisen – om du skal blot skal på vandretur i danske natur, eller du skal nogle lidt mere kolde og ekstreme steder hen.

Størrelse:

 
One size
Husk at vælge størrelse
Valgt størrelse:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

Levering: 2-4 hverdage

Carinthia Micro Tent Plus sætter nok grænsen for hvor lille et telt kan blive, men det er alligevel et super lækkert telt.


Det er simpelthen et tunneltelt som er lavet i miniaturemodel. Du kan helt sikkert få telte i samme størrelseskategori med mindre pakkestørrelse og lavere vægt, men Micro har nogle andre egenskaber som de andre telte ikke har.

Teltet her er nemlig lavet med en GORE-TEX® Gas Permeable Technology membran som er specielt udviklet til telte, i modsætning til den slags man bruger i beklædning. Det gør at du har en rigtig god åndbarhed, men alligevel et super vandtæt telt. Membranen er pakket ind i tykt vævet poliamid stof som giver det en super god styrke.

Bunden består af GORE Bi-Component-Membran, også belagt med polyamid på begge sider for holdbarhed. Både teltdug og bund kan klare et vandtryk på 10.000 millimeter og alle syninger er tapede så du er sikker på at teltet ikke lukker vand ind.

Teltet kan lynes helt op langs de to teltstænger så du har god mulighed for at pakke dit underlag og din sovepose ud, uden at du skal kravle rundt. Det gør det også muligt at lyne den vandtætte dug af og lade det integrerede insektnet blive så du kan sove under åben himmel uden myggestik.

Det er et meget lavt telt. Faktisk så lavt at du ikke kan sidde i det, men det er til gengæld meget langt, så det er muligt at have sin opakning med ind, i den ene eller den anden ende.

Ja så på trods af den lille størrelse har det nogle funktioner som gør det til et rigtig lækkert telt.


Se mere om 2-3 personer

Tekniske data


Vandsøjletryk:
10000 mm.
Materialer:
100% polyamide
Vægt:
1800 gram
Højde:
86 cm
Længde:
269 cm
Antal personer:
1
Pakkestørrelse:
35 X 12 cm.
Membran:
Goretex
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk