Cached at: 25-02-2020 14:27:05
 
Spar
21%
MSR Hubba Tour 2 Telt
  • MSR Hubba Tour 2 Telt Grøn
  • MSR Hubba Tour 2 Telt Grøn
  • MSR Hubba Tour 2 Telt Grøn
  • MSR Hubba Tour 2 Telt Grøn

MSR Hubba Tour 2 Telt


Letvægts telt fra MSR

MSR, Innovative solutions for your outdoor adventures.

Farve:

Grøn
Husk at vælge farve
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

MSR Telt i den kendte Hubba serie, her i en lidt større udgave med ekstra stor apsis og stadig 2 indgange.


MSR´s Hubba Hubba telte har gået sin sejrsgang de sidste år, med masser af solgte eksemplarer og masser af roser fra brugerne.
Det er primært den meget lave vægt kombineret med den store rummelighed der imponerer ved teltet fra MSR - og i Hubba Tour 2 udgaven har rummeligheden fået endnu et løft.

Den ekstra rummelighed er i form af et særdeles stort apsis, der er opstået som følge at at det er sat en ekstra stang i, alene til apsis.
Det giver er længde på hele 147 cm og en bredde på 223 cm. - Virkeligt en balsal til at have hele oppakningen og god plads til madlavning.

I den anden ende er der fortsat udgang af teltet, men med noget mindre apsis end Hubba hubba NX teltet. Der er blot plads til fodtøjet eller andre småting, men lækkert at kunne komme ud i begge ender af teltet - og lækkert at kunne lufte ud med hele 2 indgange.

Teltet er lavet i ufatteligt let og rivstærkt nylon materiale på bare 20 Denier - og det er derfor hele teltet kan laves med en vægt på under 2,5 kg, den store rummelighed til trods.
En anden af hemmelighederne bag den lave vægt og den høje vindstabilitet er stængerne, der kommer fra den anderkendte producent DAC.
Det er anodiseret aluminium i en meget stærk udgave stængerne er lavet af.


Se mere om 2-3 personer

Tekniske data


Vægt:
2470 gram
Antal personer:
2
Teltstænger:
DAC Featherlight NSL
Vandsøjletryk ydertelt:
1200 mm.
Vandsøjletryk teltbund:
3000 mm.
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”

Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2019, All Rights Reserved. | friliv.dk