Cached at: 25-02-2020 11:03:27
 
Spar
23%
Halland 2 PU
  • Halland 2 PU Grøn
  • Halland 2 PU Grøn

Nordisk Halland 2 PU


Nordisk letvægts tunneltelt

Nordisk, Go elsewhere

Farve:

Grøn
Husk at vælge farve
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

Levering: 2-4 dage

Halland 2 fra danske Nordisk, er den perfekte løsning til dig der skal afsted på tur, hvor både vægten og prisen skal være så lav som mulig.


Halland 2 PU er Nordisk lette bud på et robust og stærkt tunneltelt der er let at slå op og som har mange fordele i forhold til konkurrenternes lignende telte.
Det første der stikker i øjnene er prisen, der er noget lavere end vi er vant til at se på den slags telte, i den kvalitet.
Det næste er pladsen inde i teltet der giver udemærket plads til 2 personer og vil være rigtig god luksus for én person.
Formen på teltet giver fordele af blandt andet et vindstabilt telt, der i Nordisk´ egen test har stået op i en vindsimulator der blæste med 25 meter i sekundet, eller en god dansk storm, uden at vælte.

Et tunneltelt er også et godt valg til dig der ikke vil bruge hele aftenen på at slå telt op og rigge lejrpladsen til, men gerne vil have mulighed for at sidde oprejst i teltet og nyde aften-theen.
Teltet er nemlig, som alle andre tunneltelte, utrolig let at slå op og giver mulighed for at sidde i tørvejr og lave maden og opholde sig, hvis det er rigtigt dårligt vejr på fjeldet.
Og guderne skal vide, at det er der altid risiko for deroppe.

Halland 2 PU - til letvægtsvandrerne der vil gøre et rigtig godt køb.


Se mere om 2-3 personer

Tekniske data


Vægt:
3000 gram
Materiale/bund:
840 D Oxford® Nylon
Antal personer:
2
Materiale indertelt:
100% polyester
Materiale ydertelt:
100% Polyester med PU belægning
Vandsøjletryk ydertelt:
3000 mm.
Vandsøjletryk teltbund:
8000 mm.
Pakkestørrelse:
15 X 50 cm.
Vindhastighed:
25 m/s
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”

Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2019, All Rights Reserved. | friliv.dk