Gratis ombytning - masser af tilbud.

Cached at: 02-07-2022 15:57:49
 
Spar
24%
Nordisk Oppland 2 PU
  • Oppland 2 PU Grøn
  • Oppland 2 PU Grøn
  • Nordisk Oppland 2 PU Olive
  • Nordisk Oppland 2 PU Olive
  • Nordisk Oppland 2 PU Olive
  • Nordisk Oppland 2 PU Olive

Nordisk Oppland 2 PU


Nordisk tunneltelt

NYHED
Nordisk, Go elsewhere

Farve:

Olive
Husk at vælge farve
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

Levering: 2-4 hverdage

Nordisk har været på teltmarkedet en del år og kommer de kommende år til at rykke voldsomt i popularitet. Forklaringerne er blandt andet samlet i dette telt: Letvægt, høj rivstyrke, god plads, højt vandsøjletryk og en suveræn god pris.


Oppland 2 PU er ikke overraskende et PU-lamineret Tunneltelt med de fordele det giver - og de få ulemper der følger med.
En PU-laminering af en polyesterdug giver en god rivstyrke og altså en lang holdbarhed, hvilket er den første af de store fordele.
Derudover er det den mindst dyre måde at lave en letvægts teltdug på, så hele teltet ikke bliver dyrt og slutteligt giver det en rigtig god vandtæthed på dugen.
Ulemperne kan primært nævnes at være, at dugen bliver forholdsvis tung hvis den bliver godt gennem regnet på fjeldet og skal pakkes ned i rygsækken, uden at have mulighed for at tørre teltet først. Sådan er det jo nogen gange.

Nordisk har en rigtig god tilgang til at producere teltene og man kan med rette spørge sig selv om ikke der er nogen konkurrenter der sover lidt i timen lige nu?
Bemærk teltes størrelse, vægt, rivstyrke, vandsøjletryk og pris og vend gerne tilbage til os med hvilke telte der kan slå den kombination - eller måske bare dele deraf.

Oppland 2 PU er - som alle andre tunneltelte - utrolig let at slå op.
Læg dugen fladt ud på jorden, tilføj de 3 stænger til kanalerne der skal rumme dem og sæt stængerne i foden der passer til. Tag nu fat i hver sin ende af teltet op placer der præcist der hvor i gerne vil tilbringe natten og sæt de pløkker fast der er behov for. Tilføj evt. bardunerne hvis det er behov for det, og inden i når at stave til "nej hvor er jeg sulten" - er teltet slået op og lejrens vigtigste samlingspunkt er klar.
Der medfølger masser af god udluftning, myggetæthed og god plads til 2 store liggeunderlag - det eneste du skal tilsætte er eventyrlyst og en god rejsemakker.


Se mere om 2-3 personer

Tekniske data


Vægt:
3400 gram
Antal personer:
2
Materiale indertelt:
100% polyester
Materiale ydertelt:
100% Polyester med PU belægning
Materiale teltbund:
150D 100% Oxford Polyester
Vandsøjletryk ydertelt:
3000 mm.
Vandsøjletryk teltbund:
8000 mm.
Pakkestørrelse:
20 X 50 CM.
Vindhastighed:
22,50 m/s
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk