Vi sender som normalt og prisen for hjemmelevering er sat ned. Tusind tak for Jeres ordrer og pas godt på Jer selv

Cached at: 30-03-2020 07:06:39
 
Spar
24%
Oppland 2 SI
  • Oppland 2 SI ForrestGreen
  • Nordisk Oppland 2 SI ForrestGreen

Nordisk Oppland 2 SI


Nordisk letvægts tunneltelt

Nordisk, Go elsewhere

Farve:

ForrestGreen
Husk at vælge farve
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

Levering: 2-4 dage

Nordisk har de seneste år markeret sig særdeles stærkt på teltmarkedet og Oppland teltene er en af grundene til det. Stærk kvalitet, lette telte, god plads, stærke stænger - og så en rigtig god pris.


Oppland 2 SI er lavet i et materiale med Silikonebelagt nylon på yderteltet - og det giver nogen kontante fordele.
Den største fordel er helt givet vægten, der kan holdes noget lavere i denne udgave, end hvis det er PU-belagt Polyester. Desuden er materialet utrolig let at ryste regnen væk fra, når det skal pakkes sammen, så teltet vil ikke fylde eller veje sønderligt meget mere, hvis det pakkes sammen i våd tilstand på fjeldet. En fordel der er til at tage og føle på, og som alle der har prøvet at pakke et vådt polyestertelt sammen, vil kunne nikke genkende til. Det er nemlig noget tungere i våd tilstand.
Ulempen ved et silikonebelagt telt opdager du kun én gang - nemlig når du skal betale teltet. Det er en noget dyrere løsning, og hvis du kan leve med et telt der vejer ca. 1 kg. mere, kan du her spare lidt på tur-budgettet.

Nordisk har en rigtig god tilgang til at producere teltene og man kan med rette spørge sig selv om ikke der er nogen konkurrenter der sover lidt i timen lige nu?
Bemærk teltes størrelse, vægt, rivstyrke, vandsøjletryk og pris og vend gerne tilbage til os med hvilke telte der kan slå den kombination - eller måske bare dele deraf.

Oppland 2 SI er - som alle andre tunneltelte - utrolig let at slå op.
Læg dugen fladt ud på jorden, tilføj de 3 stænger til kanalerne der skal rumme dem, og sæt stængerne i foden der passer til. Tag nu fat i hver sin ende af teltet op placer der præcist der hvor i gerne vil tilbringe natten og sæt de pløkker fast der er behov for. Tilføj evt. bardunerne hvis det er behov for det, og inden i når at stave til "dejlig lejrplads" - er teltet slået op og lejrens vigtigste samlingspunkt er klar.
Teltet leveres med de bomstærke DAC stænger.
Der medfølger masser af god udluftning, myggetæthed og god plads til 2 store liggeunderlag - det eneste du skal tilsætte er eventyrlyst og en god rejsemakker.


Se mere om 2-3 personer

Tekniske data


Vægt:
2900 gram
Antal personer:
2
Mål sammenpakket, diameter:
15 cm.
Mål sammenpakket, længde:
50 cm.
Materiale indertelt:
100% Nylon Rip Stop
Materiale ydertelt:
100% Nylon with double sided 3 layered Silicone Coating
Materiale teltbund:
40D 100% Nylon with a PU coating
Teltstænger:
DAC
Vandsøjletryk ydertelt:
3000 mm.
Vandsøjletryk teltbund:
10000 mm.
Vindhastighed:
20 m/s
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”

Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2020, All Rights Reserved. | friliv.dk