Gratis ombytning - 90 dages bytte og returret

Cached at: 20-03-2023 10:57:54
 
Spar
23%
Oppland 3 SI
  • Oppland 3 SI ForrestGreen
  • Oppland 3 SI ForrestGreen
  • Oppland 3 SI ForrestGreen
  • Oppland 3 SI ForrestGreen

Nordisk Oppland 3 SI


Letvægtstelt til 3 personer

NYHED
Nordisk, Go elsewhere
TILBUD
Normalpris kr. 5.599,-
KUN KR. 4.299,-

Farve:

ForrestGreen
Husk at vælge farve
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

Nordisk har været på teltmarkedet en del år og kommer de kommende år til at rykke voldsomt i popularitet. Forklaringerne er blandt andet samlet i dette 3 personers telt: Letvægt, høj rivstyrke, god plads, højt vandsøjletryk og en suveræn god pris.


Oppland 3 SI har et oversejl af silikoniseret Ripstop nylon, hvilket giver særdeles kontante fordele - særligt på vægten.
Når nylondugen bliver silikoniseret sker det på begge sider af dugen. Det betyder at det er utrolig let at ryste al regn og dug af dugen inden det bliver pakket sammen og puttet i rygsækken og vægten bliver derfor ikke øget sønderligt i forhold til vægten når det pakkes ned hjemmefra.

Nordisk har en rigtig god tilgang til at producere teltene og man kan med rette spørge sig selv om ikke der er nogen konkurrenter der sover lidt i timen lige nu?
Bemærk teltes størrelse, vægt, rivstyrke, vandsøjletryk og pris og vend gerne tilbage til os med hvilke telte der kan slå den kombination - eller måske bare dele deraf.

Oppland 3 SI er - som alle andre tunneltelte - utrolig let at slå op.
Læg dugen fladt ud på jorden, tilføj de 3 stænger til kanalerne der skal rumme dem og sæt stængerne i foden der passer til. Tag nu fat i hver sin ende af teltet op placer der præcist der hvor i gerne vil tilbringe natten og sæt de pløkker fast der er behov for. Tilføj evt. bardunerne hvis det er behov for det, og inden i når at stave til "nej hvor er jeg sulten" - er teltet slået op og lejrens vigtigste samlingspunkt er klar.
Der medfølger masser af god udluftning, myggetæthed og god plads til 2 store liggeunderlag - det eneste du skal tilsætte er eventyrlyst og en god rejsemakker.


Se mere om 2-3 personer

Tekniske data


Vægt:
3300 gram
Antal indgange:
2
Materiale indertelt:
100% Nylon Rip Stop
Materiale ydertelt:
100% Nylon with double sided 3 layered Silicone Coating
Materiale teltbund:
40D 100% Nylon with a PU coating
Teltstænger:
DAC
Vandsøjletryk ydertelt:
3000 mm.
Vandsøjletryk teltbund:
10000 mm.
Pakkestørrelse:
20 X 50 CM.
Vindhastighed:
25 m/s
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2023, All Rights Reserved. | friliv.dk