Gratis ombytning - masser af tilbud.

Cached at: 02-07-2022 16:10:39
 
Sea to Summit Alto TR2
  • Sea to Summit Alto TR2 No color
  • Sea to Summit Alto TR2 No color
  • Sea to Summit Alto TR2 No color
  • Sea to Summit Alto TR2 No color
  • Sea to Summit Alto TR2 No color

Sea to Summit Alto TR2


Ultralet 2-personerstelt med god rummelighed

NYHED
Sea To Summit, Outdoor Adventure

 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

Sea to Summit Alto TR2 er ultra let og har ekstra rummelighed takket være Sea to Summits innovative Tension Ridge konstruktion.


Med teltet her har det lykkes Sea to Summit at skabe et ultralet telt, hvor der er ekstra god indvendig plads - mere end man normalt ville forvente af så let et telt.

Teltet er født af med tanken om at genopfinde det ultralette telt fra bunden, og tilføje de forbedringer som er mest efterspurgte.

Sea to Summit har samarbejdet med DAC Pole Company, som producerer og leverer markedets bedste telstænger, om at lave den stangkonfiguraton, som udgør teltets skelet, og giver den unikke ekstra plads.

Teltets ekstra højde og rummelighed er muliggjort af Sea to Summits Tension Ridge konstruktion. En vigtig del af denne konstruktion er tagstangen, som er formet som et V som giver inder- og ydretelt et træk både opad og udad. Således opnås et højt loft og næsten lodrette vægge, der tilsammen giver særdeles god rummelighed.

Ydermere er ventilationen helt i top, og den øverste brede udluftningskanal sikrer, sammen med den bedre baseline ventilation, op til 70% bedre luftstrøm gennem teltet.

Sammenpakket er teltet opdelt i FairShare pakkesystem, der gør det nemt at fordele teltet ud i flere tasker. Selv stangholderen har en funktion, da den kan ophænges i teltet, og fungere som lampe hvis du putter din pandelampe/lygte ind i den.

Teltet er meget alsidigt, og kan opsættes på flere forskellige måder, f.eks. med eller uden ydertelt, ydertelt alene, eller 50/50 med stjernekig.


Se mere om 2-3 personer

Tekniske data


Materialer:
15D Sil-PeU Coated Nylon Ripstop 1.200mm
Vægt:
1340 gram
Højde:
111 cm
Bredde:
244 cm
Længde:
223 cm
Mål sammenpakket, længde:
52 cm.
Teltstænger:
DAC Featherlite NFL Anodized Aluminium
Areal:
2,50 m2
Mål sammenpakket, Højde:
12 cm.
Mål sammenpakket, Bredde:
12 cm.
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk