Gratis ombytning - masser af tilbud.

Cached at: 02-07-2022 17:13:33
 
Spar
28%
Sea to Summit Telos TR2
  • Sea to Summit Telos TR2 No color
  • Sea to Summit Telos TR2 No color
  • Sea to Summit Telos TR2 No color
  • Sea to Summit Telos TR2 No color
  • Sea to Summit Telos TR2 No color

Sea to Summit Telos TR2


Ultralet 2-personerstelt med mange anvendelsesmuligheder

NYHED
Sea To Summit, Outdoor Adventure

 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

Sea to Summit Telos TR2 kan bruges i Hang Out mode, som omdanner teltet til shelter for regn eller sol.


Telos serien fra Sea to Summit er et fritstående ultralet telt, som har alle de innovative egenskaber fra Alto serien plus lidt mere.
Selv om teltet her er i ultralet kategorien, skal du ikke være bange for at føle dig klemt, når du sidder i kabinen. Med Sea to Summits Ridge Tension konstruktion, er der ekstra meget rummelighed, der, blandt andet, er sikret gennem tagstangen, der er V formet og spænder teltet både højt og bredt ud.

Dette telt er skabt i samarbejde med DAC Pole Company, som leverer markedets bedste teltstænger, og funktionaliteten er dermed tænkt med fra bunden.

Sea to Summit Telos TR2 kan opstilles på mange forskellige måder. Unikt for serien her er "Hangout Mode". Med denne konfiguration kan du med et par vandrestave tilte yderteltet, så det kan benyttes som åbent shelter, hvor du kan søge ly for sol eller regn - perfekt til f.eks. madlavning under beskyttede forhold.

Teltet sammenpakkes i Sea to Summits "FairShare" pakkesystem, der gør det nemt at fordele teltet rundt i flere tasker, så flere kan hjælpe til mad at bære.

Der er kræset om detaljerne, og Sea to Summit har sørget for at du får mest muligt ud af alle gram. F.eks. kan man klikke teltposen fast inde i teltet, og dermed får en opbevaringsmulighed. Stangholderen har en lysspreder, og kan hænges op i toppen af teltet og bruges som lampe, hvis du isætter din pandelampe eller lygte.

Ordentlig ventilation har er højt prioriteret i dette telt, og tagets Apex Vent system sikrer op mod 70% bedre ludtcirkulation sammenlignet med konkurrerende telte.

Yderteltet kan rulles op og ned inde fra teltet, og der er apsis i begge sider, som også udstyrret med hver sin indgang med lynlås.

Fantastisk telt og muligvis det bedste i sin vægtklasse.


Se mere om 2-3 personer

Tekniske data


Vægt:
1657 gram
Højde:
111 cm
Bredde:
256 cm
Længde:
220 cm
Mål sammenpakket, Højde:
12 cm.
Mål sammenpakket, Bredde:
12 cm.
Mål sammenpakket, længde:
52 cm.
Areal:
2,62 m2
Materiale teltbund:
20D Sil-PeU Coated Nylon Ripstop 2500mm
Teltstænger:
DAC Featherlite NFL Anodized Aluminium
Materialer:
15D Sil-PeU Coated Nylon Ripstop 1.200mm
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk