Gratis ombytning - masser af tilbud.

Cached at: 02-07-2022 16:07:29
 
Spar
19%
Sea to Summit Telos TR3
  • Sea to Summit Telos TR3 No color
  • Sea to Summit Telos TR3 No color
  • Sea to Summit Telos TR3 No color
  • Sea to Summit Telos TR3 No color
  • Sea to Summit Telos TR3 No color
  • Sea to Summit Telos TR3 No color

Sea to Summit Telos TR3


Det ultralette Telos telt med plads til tre personer

NYHED
Sea To Summit, Outdoor Adventure

 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

Sea to Summit Telos TR3 til når I er flere på farten, eller når I har brug for ekstra plads


Dette ultralette telt fra Sea to Summit har mange anvendelsesmuligheder takket være det innovative design. I denne vægtkategori, bliver det svært at finde et telt, som har lige så god kabineplads, og særligt i højden vil du mærke, at der er ekstra rummelighed
Den ekstra plads får du ved hjælp af Sea to Summits Ridge Flex konstruktion, som er lavet i samarbejde med DAC Pole Company, som leverer markedets bedste teltstænger.
Som en del af denne konstruktion er loftstangen, som, grundet sin V form, spænder teltet opad og udad, så du får et højere loft, og næsten lodrette vægge.

Du kan opstille dette telt på flere forskellige måder, enten med, uden eller delvist uden yderteltet. Du kan også nøjes med at opstille yderteltet og bruge det i Hang Out mode, hvor det fungerer som et shelter for regn eller sol. Hang Out mode kræver kun et par vandrestave, ellers kan der tilkøbes stænger fra Sea to Summit, der muliggør dette.

Sea to Summit har prioriteret at lave ekstra god ventilation i teltet, som har op til 70% bedre luftcirkulation end konkurrenterne. Yderteltet kan rulles op indefra, så du nemmere får ekstra luft eller stjernekig på klare aftener.

Teltet opbevares i Sea to Summits Fair Share pakkesystem, som gør det nemt at fordele teltet på flere personer, så alle bidrager til bære.

Pakkeposen kan klikkes fast i hjørnet i inderteltet og bruges som opbevaring, og stangholderen kan fungere som ovenlys hvis du isætter din pandelampe eller en lygte - genialt!


Se mere om 2-3 personer

Tekniske data


Materialer:
15D Sil-PeU Coated Nylon Ripstop 1.200mm
Vægt:
2118 gram
Højde:
134 cm
Bredde:
333 cm
Længde:
232 cm
Materiale teltbund:
20D Sil-PeU Coated Nylon Ripstop 2500mm
Teltstænger:
DAC Featherlite NFL Anodized Aluminium
Areal:
3,69 m2
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk