Cached at: 04-07-2020 14:12:41
 
Koli
 • Koli       Cocoon
 • Koli       Cocoon
 • Koli       Cocoon
 • Koli       Cocoon
 • Koli       Cocoon

Tatonka Koli Telt


Letvægts telt til en person med oppakningProduktet er desværre midlertidig udsolgt
Ring på tlf.: 60 75 06 00 for at høre nærmereTatonka Koli teltet er et let, lille og praktisk telt til en person med meget lille pakkestørrelse. Perfekt til at have med i vandrerygsækken.


Skal du afsted alene eller flere sammen, men som gerne vil sove i telt hver for sig så er dette telt perfekt. Dette telt er nemlig kun beregnet til en person, medmindre man kan lide at ligge meget tæt.

Det er nemt at sætte op med kun to stænger i hver deres længde. Inderteltet kan man lade blive siddende i så det ikke bliver vådt hvis man skal slå teltet op i regnvejr.

Indgangen er i siden af teltet, hvor der også er et meget lille fortelt, til opbevaring af en smule oppakning og støvler. To ventialtionshuller sørger for frisk luft i teltet. I indeteltet kan der sættes en tørresnor op.

Yderteltet er fremstillet i PU-belagt polyester som kan holde til et vandsøjletryk på 8.000 mm. Det har en god modstandsdygtighed overfor UV stråler. Inderteltets bund er lavet i PU-belagt nylon som kan klare et vandsøjletryk på 10.000 mm. så du er sikker på at forblive tør i teltet.


Se mere om 2-3 personer

Tekniske data


Materiale ydertelt:
70 nylon ripstop 190T WR
Materiale indertelt:
75 den Polyester 185T PU
Materiale teltbund:
70 den Nylon Taffeta 190T PU
Vægt:
1700 gram
Højde:
90 cm
Bredde:
125 cm
Længde:
270 cm
Antal personer:
1
Vægt pløkker:
100 gram
Antal indgange:
1
Vandsøjletryk ydertelt:
8000 mm.
Vandsøjletryk teltbund:
10000 mm.
Vandtæt:
Ja
Pakkestørrelse:
15 X 50 cm.
Myggenet i åbninger:
Ja.
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2020, All Rights Reserved. | friliv.dk