Cached at: 02-06-2020 11:22:48
 
Tentsile Stealth
  • Tentsile Stealth Forest green
  • Tentsile Stealth Forest green
  • Tentsile Stealth Forest green
  • Tentsile Stealth Forest green
  • Tentsile Stealth Forest green
  • Tentsile Stealth Fresh Green
  • Tentsile Stealth Fresh Green
  • Tentsile Stealth Fresh Green
  • Tentsile Stealth Fresh Green
  • Tentsile Stealth Fresh Green

Tentsile Stealth


3 Personers hængende telt

Tentsile, <h2>Hængekøje telt</h2>
Mange omtaler og opfatter Tentsile teltene som en slags hængekøje telt, og med god grund. Som billedet viser er det faktisk en slags hængekøje telt, hvor teltet svæver over jorden. 
Det gør det fordi Tentsile teltene spændes op mellem 3 flader, dette kan være alt fra is, bjerge eller træer, hvorefter rebene eller båndene strammes så hårdt ind, at telte bliver robust og stabil i bunden.
Dette gør at man nu er i stand til at bo og sove i teltet, uden at skulle tænke på insekter og andet dyreliv. ”Hængekøje teltet” er utrolig komfortabelt og man bider altså ikke mærke i at der ingen bund er. 
Man skal selvfølgelig medbringe liggeunderlag og selvom man lige skal vænne sig til at sove svævende, så er hængekøje teltet en helt anden og fantastisk måde at opleve naturen på.

Farve:

Forest green
Fresh Green
Husk at vælge farve
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

Levering: 4-7 dage

Tentsile Stealth er sidste nye skud på stammen fra de engelske mestre i telte der skal hænges op i træerne.


I mange år har vi haft Stingray som et fremragende 3 personers telt der kan hænge i træerne og dermed give os helt fri af en skovbund og dens ujævnheder.

Nu har Tentsile udviklet Stealth som storebror dertil og der er kommet rigtigt lækre detaljer til, der gør udelivet endnu mere skønt, sommeren igennem.
I det nye 3 personers telt har hver deltager sin egen indgang i siden af nettet, hvilket gør det hele noget lettere når man skal flytte ud og ind af teltet.
Samtidig er der stadig den lille lem i midten af teltet til at glide ud af og til at gå på besøg hos dem der bor nedenunder - hvis man er flere telte afsted.

Stealth kan ligesom sin lillebror bære 400 kg og sættes op ved hjælp af 3 skralder der spændes meget højt op. Således skal træerne have en vis tykkelse inden de kan bruges.

På midten har teltet en højde på 120 cm. og gulvarealet er på ca. 5 m2.


Se mere om 2-3 personer

Tekniske data


Vægt:
10000 gram
Antal personer:
3
Mål sammenpakket, diameter:
23 cm.
Mål sammenpakket, længde:
58 cm.
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”

Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2020, All Rights Reserved. | friliv.dk