Cached at: 25-02-2020 11:58:11
 
Tentsile Stingray 3 Personers Trætelt
 • Tentsile Stingray 3 Personers Trætelt Orange
 • Tentsile Stingray 3 Personers Trætelt Orange
 • Tentsile Stingray 3 Personers Trætelt Lys Grøn
 • Tentsile Stingray 3 Personers Trætelt Lys Grøn
 • Tentsile Stingray 3 Personers Trætelt Lys Grøn
 • Tentsile Stingray 3 Personers Trætelt Lys Grøn
 • Tentsile Stingray 3 Personers Trætelt Skovgrøn
 • Tentsile Stingray 3 Personers Trætelt Skovgrøn
 • Tentsile Stingray 3 Personers Trætelt Skovgrøn
 • Tentsile Stingray 3 Personers Trætelt Camo

Tentsile Stingray 3 Personers Trætelt


3 personers Stingray trætelt fra Tentsile

Tentsile, <h2>Hængekøje telt</h2>
Mange omtaler og opfatter Tentsile teltene som en slags hængekøje telt, og med god grund. Som billedet viser er det faktisk en slags hængekøje telt, hvor teltet svæver over jorden. 
Det gør det fordi Tentsile teltene spændes op mellem 3 flader, dette kan være alt fra is, bjerge eller træer, hvorefter rebene eller båndene strammes så hårdt ind, at telte bliver robust og stabil i bunden.
Dette gør at man nu er i stand til at bo og sove i teltet, uden at skulle tænke på insekter og andet dyreliv. ”Hængekøje teltet” er utrolig komfortabelt og man bider altså ikke mærke i at der ingen bund er. 
Man skal selvfølgelig medbringe liggeunderlag og selvom man lige skal vænne sig til at sove svævende, så er hængekøje teltet en helt anden og fantastisk måde at opleve naturen på.

Farve:

Camo
Lys Grøn
Orange
Skovgrøn
Husk at vælge farve
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

Levering: 4-7 dage

Med et Stingray trætelt fra Tentsile kan du skabe legeplads i træerne til børnene eller nyde at ligge komfortabelt og tørt over en rislende bæk eller over ujævne terræner.


Fordelen ved Tentsile er at det er kombinationen af ekstrem komfort fra hængekøjer, men med oversejl og dække som i et telt. På den måde kan man ligge komfortabelt på en blød bund, men i ly og læ.

Teltets skelet er bygget op en solid bund i en blanding af nylon og polyester og et vandafvisende tæt myggenet, som bliver holdt oppe af 2 stk. aluminium stænger med en diameter på 8,5 mm.

Stingray er et helårstelt da det kan bruges i alt slags vejr og i alle temperaturer. Oversejlet er lavet i polyester, som er behandlet så det er helt vandtæt.

Med de tre skralder kan man skabe en jævn overflade i teltet, som stadig giver en anelse efter for vægt. Tentsile er af denne grund ekstra egnet for personer med rygproblemer.

Teltet er 7m² på gulvarealet og måler 4.1 x 4.1 x 4.1 meter. Inde i teltet er der 120 cm. fra bund til loft. Stingray vejer 9 kg.

Der er 2 døre i teltet. Én i teltdugen og én i midten af teltgulvet, så man kan komme ind i teltet fra underneden. Placere man sit Tentsile højt over jorden, så kan man tilkøbe en rebstige.

For hvert telt der bliver solgt ved Tentsile, så planter de 3 træer.


Se mere om 2-3 personer

Tekniske data


Skralder:
3 Skralder
Antal personer:
3
Sæson:
4
Vægt:
9000 gram
Teltstænger:
2 stk. aluminium
Areal:
7 m2
Højde uden vægt:
120 cm.
Materiale/bund:
240D inclined joint nylon-polyester
Materiale indertelt:
Vandafvisende myggenet
Materiale ydertelt:
70D PU coated waterproof polyester, 3000HH
Antal indgange:
2
Bånd:
3 Bånd
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”

Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2019, All Rights Reserved. | friliv.dk