Gratis ombytning - masser af tilbud.

Cached at: 29-06-2022 11:46:57
 
Tentsile T mini
  • Tentsile T mini Sort
  • Tentsile T mini Sort
  • Tentsile T mini Sort
  • Tentsile T mini Blå
  • Tentsile T mini Blå
  • Tentsile T mini Blå

Tentsile T-mini


2 personers hængekøje

Tentsile, <h2>Hængekøje telt</h2>
Mange omtaler og opfatter Tentsile teltene som en slags hængekøje telt, og med god grund. Som billedet viser er det faktisk en slags hængekøje telt, hvor teltet svæver over jorden. 
Det gør det fordi Tentsile teltene spændes op mellem 3 flader, dette kan være alt fra is, bjerge eller træer, hvorefter rebene eller båndene strammes så hårdt ind, at telte bliver robust og stabil i bunden.
Dette gør at man nu er i stand til at bo og sove i teltet, uden at skulle tænke på insekter og andet dyreliv. ”Hængekøje teltet” er utrolig komfortabelt og man bider altså ikke mærke i at der ingen bund er. 
Man skal selvfølgelig medbringe liggeunderlag og selvom man lige skal vænne sig til at sove svævende, så er hængekøje teltet en helt anden og fantastisk måde at opleve naturen på.

Farve:

Sort
Husk at vælge farve
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

Tentsile t-mini er den lette 2 personers hængekøje der er let at slå op og som giver dig frihed til at sove - næsten - hvor som helst.


Brug din t-mini som sin egen hængekøje til 2 personer og vær helt fri for at skulle finde en skovbund hvor der kan stå et telt.
Den har en brudstyrke på 220 kg, så selv 2 velvoksne gutter kan sove ved siden af hinanden, uden at frygte at ligge på jorden i løbet af natten.

Hængekøjen er også meget velegnet som ekstra tilbehør til Connect eller Flite+ teltene fra Tentsile.
Hæng T-mini op nedenunder og brug den som ekstra plads til bagage eller til at sidde og lave mad på.


Se mere om 2-3 personer

Tekniske data


Vægt:
1800 gram
Areal:
3,75 m2
Max belastning:
220 kg
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”
Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk