Køb bare julegaverne - vi bytter altid i 90 dage.

Cached at: 20-10-2021 15:14:33
 
Tentsile Vista
  • Tentsile Vista Orange
  • Tentsile Vista ForrestGreen
  • Tentsile Vista Fresh Green

Tentsile Vista


3 Personers trætelt - Levering i løbet af sommeren 2021

Tentsile, <h2>Hængekøje telt</h2>
Mange omtaler og opfatter Tentsile teltene som en slags hængekøje telt, og med god grund. Som billedet viser er det faktisk en slags hængekøje telt, hvor teltet svæver over jorden. 
Det gør det fordi Tentsile teltene spændes op mellem 3 flader, dette kan være alt fra is, bjerge eller træer, hvorefter rebene eller båndene strammes så hårdt ind, at telte bliver robust og stabil i bunden.
Dette gør at man nu er i stand til at bo og sove i teltet, uden at skulle tænke på insekter og andet dyreliv. ”Hængekøje teltet” er utrolig komfortabelt og man bider altså ikke mærke i at der ingen bund er. 
Man skal selvfølgelig medbringe liggeunderlag og selvom man lige skal vænne sig til at sove svævende, så er hængekøje teltet en helt anden og fantastisk måde at opleve naturen på.

Farve:

ForrestGreen
Fresh Green
Orange
Husk at vælge farve
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

Levering: 2-4 uger

Tentsile sommertelt til 3 personer der blot skal hænges i 3 træer, så er du klar til at nyde sommerlivet.


Tentsile har et fuldt program af telte der skal hænges op i træerne og Vista teltet er sommerudgaven - eller 2 sæsoners teltet om du vil.

Basen til teltet er Trillium bunden der har plads til 3 fuldvoksne der kan sove på den. Er der meldinger om regn er det en rigtigt god ide at sætte oversejlet på, og er det på den tid af sommeren hvor der er mange insekter, sættes også insektnettet på.

Teltet har en brudstyrke på 400 kg og kan dermed rumme 3 granvoksne mænd - og også i længden er der god plads til selv meget høje personer.


Se mere om 2-3 personer

Tekniske data


Vægt:
10800 gram
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2021, All Rights Reserved. | friliv.dk