Cached at: 22-11-2019 05:39:42
 
Spar
38%
MSR Papa Hubba NX
  • MSR Papa Hubba NX Grøn
  • MSR Papa Hubba NX Grøn
  • MSR Papa Hubba NX Grøn
  • MSR Papa Hubba NX Grøn
  • MSR Papa Hubba NX Grå

MSR Papa Hubba NX


4 Personers telt

MSR, Innovative solutions for your outdoor adventures.

Farve:

Grå
Husk at vælge farve
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

MSR Papa Hubba NX nærmer sig kultstatus og der lander da også udsædvanligt tilfreds kunder i enden af købet af teltet.


Teltet er forsynet med 5 buer der krydser 6 steder, så det er ufattelig vindstabilt og i øvrigt meget let at slå op, selv for en enkelt mand.
Vægten er på kun 2,67 kg, hvilket gør teltet til et af de letteste 4 personers telte på markedet, når den store plads indeni tages i betragtning.

MSR er dog også kendt for at blive ved med at arbejde med detaljerne i deres grej til det er forfinet til et meget højt niveau, og det mærkes også på deres Papa Hubba NX telt.

Der er indgang i begge ender af teltet, hvilket er en stor fordel både når man skal flytte ind i teltet når lejrpladsen er oprettet og når der er en eller flere der skal ud om natten. Slut med at træde over hinanden og langt bedre søvn til alle i teltet.

Stængerne i teltet er et kapitel for sig - med mindre man kender til de to mindre søskende i serien - Hubba Hubba eller Mutha Hubba.
De er drønstærke og naturligvis lavet af allestednærværende DAC. Det er fra DAV Featherlite serien og stængerne er lavet i anodiseret aluminium, så du undgår korrision og for tidlig ældning af dem.
De krydses en del steder og når man ser de flot udførte aluminiums samlinger tænker man unægteligt på kunstens større navne. Flot håndværk!

Oversejlet er en kun 20 Denier tynd Nylonkerne der har fået en silikoneforsegling på ydersiden og en PU-behandling på indersiden. Det gør teltet både superstærkt, åndbart og fleksibelt.
Bunden er lavet i 30D Nylon Ripstop Durashield™ - en lidt tykkere metervare, der naturligvis også er helt vandtæt.

En særligt konstruktion omkring oversejlet fungerer som tagrende, så du er helt fri for at få regn i teltet, selv hvis du sidder i dårligt vejr og laver mad.


Se mere om 4-5 personer

Tekniske data


Vægt:
2670 gram
Antal personer:
4
Mål sammenpakket, diameter:
17 cm.
Mål sammenpakket, længde:
53 cm.
Antal indgange:
2
Vandsøjletryk ydertelt:
1200 mm.
Vandsøjletryk teltbund:
3000 mm.
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”

Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2019, All Rights Reserved. | friliv.dk