Cached at: 11-08-2020 12:38:21
 
Spar
25%
Faxe 4 SI
  • Faxe 4 SI Petrol Green
  • Faxe 4 SI Petrol Green
  • Faxe 4 SI Petrol Green

Nordisk Faxe 4 SI Telt


Nordisk letvægtstelt til 4 personer

Nordisk, Go elsewhere

Farve:

Petrol Green
Husk at vælge farve
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

Levering: 2-4 dage

Spændende og gennemført lækkert tourtelt fra Nordisk til brugeren der gerne vil kunne bruge sit telt til flere forskellige formål - her i en udgave til 4 personer.


Faxe 4 SI kan nemlig slåes op på 3 forskellige måder, afhængig af vejret, årstiden og hvad det skal bruges til.
Helt normalt sat op giver teltet fremragende beskyttelse mod vejret året rundt og vejer ikke meget.
Inderteltet kan fint slåes op alene, hvilket kan være at foretrække en sommeraften ved søen, hvor naturen skal nydes i fulde drag og det kun er beskyttelse mod indsekter der ønskes.
Slutteligt kan oversejlet slås op som en Tarp og giver dermed ly og læ for vind og regn, men en fantastisk naturoplevelse, idet naturen kravler helt ned i soveposen.
Det helt store hit ved Faxe 4 SI er, at overdelen på inderteltet er lavet af bomuld. Bomuld er så åndbart at der ingen kondens danner sig inde i teltet og indeklimaet er helt enkelt perfekt i det.
Oversejlet er Silikoniseret på begge sider og dermed er det fuldt vandtæt, let og utrolig let at få de sidste regndråber dryppet af, inden teltet pakkes ned i rygsækken igen.

Nordisk´ telte er i det hele taget rigtig dejligt innovative og giver på masser af parametre konkurrenterne baghjul. Faxe 4 SI er fx asymmetrisk opbygget, idet ingen vil rejse sig fra din sovepose lige i midten og have brug for den maksimale højde i midten. Ligeledes holdes åbningerne lukkede med små magneter, hvis ikke de er lynede - og der er altså også 2 lige store åbninger i teltet.
De 2 åbninger er lækre, hvis der virkeligt skal luftes ud - eller hvis man skal op om natten og gerne vil undgå at kravle over alle de andre i teltet.

Hos friliv.dk har vi selv et Faxe 4 SI i brug blandt personalet og begejstringen er udelt.
Vi kan skrive under på at teltet er stort nok til at 5 normale liggeunderlag kan ligge i teltet og der samtidig er plads til rygsækkene i fodenden. Ligeledes er teltet testet maksimalt angående kondensdannelse, og selv om man ligger sig i teltet med vådt tøj liggende i fodenden og det styrtregner hele natten, er teltet komplet tørt om morgenen indvendigt.
I sæsonen 2016 kan der tilkøbes absis til Faxe-teltene.


Se mere om 4-5 personer

Tekniske data


Vægt:
4300 gram
Antal personer:
4
Antal indgange:
1
Materiale indertelt:
100% Nylon Rip Stop
Materiale ydertelt:
100% Nylon with double sided 3 layered Silicone Coating
Materiale teltbund:
40D 100% Nylon with a PU coating
Vandsøjletryk ydertelt:
3000 mm.
Vandsøjletryk teltbund:
10000 mm.
Pakkestørrelse:
18 X 56 cm.
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2020, All Rights Reserved. | friliv.dk