Gratis ombytning - masser af tilbud.

Cached at: 25-05-2022 22:31:09
 
Spar
25%
Nordisk Vimur 4_8
  • Nordisk Vimur 4_8 Beige
  • Nordisk Vimur 4_8 Beige
  • Nordisk Vimur 4_8 Beige
  • Nordisk Vimur 4_8 Beige
  • Nordisk Vimur 4_8 Beige

Nordisk Vimur 4_8


Telt der kan sættes sammen med Midgard eller bruges aleneProduktet er desværre midlertidig udsolgt
Ring på tlf.: 60 75 06 00 for at høre nærmereNordisk Vimur 4,8 er et lækkert familie eller spejdertelt med mulighed for at koble det på Midgard teltene, så du får et helt palads.


Teltet er lavet i den kendte bomuldskvalitet fra Nordisk, der giver et rigtigt godt indeklima året rundt, og lavet med en A-ramme der giver rigtig god plads i en stærk konstruktion.

Teltet er godt forsynet med gode outdoor-detaljer, for optimal komfort. Der er mesh-vinduer i teltet så du kan få luft ind uden at myggene følger med, der er små lommer til at holde styr på pandelampen og telefonen og der er tilmed et lille apsis.

Noget af det mest charmerende ved teltet er nærmest, at det ligner det telt på billederne af farmor og farfars ferie for mange år siden.
Det er nemlig den helt gamle A-konstruktion der er brugt - idag er teltet bare i sig selv vandtæt og med lige så godt et indeklima som det altid har været.


Se mere om 4-5 personer

Tekniske data


Vandsøjletryk:
350 mm.
Vægt:
13500 gram
Mål sammenpakket, diameter:
31 cm.
Mål sammenpakket, længde:
80 cm.
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”
Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk