Alle Black Week priser er live - 90 dages bytte og retur

Cached at: 27-11-2022 12:30:07
 
Spar
25%
Tatonka Buffin 4
  • Buffin 4 Cocoon
  • Buffin 4 Cocoon
  • Buffin 4 Cocoon
  • Buffin 4 Cocoon
  • Buffin 4 Cocoon
  • Tatonka Buffin 4 Light Olive

Tatonka Buffin 4


4 personers telt

Tatonka, Expedition life
TILBUD
Normalpris kr. 5.999,-
KUN KR. 4.499,25

Størrelse:

 
One size
Husk at vælge størrelse

Farve:

Light Olive
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

Superlækkert og robust telt til 4 personer, med indgang i begge ender, masser af lækre detaljer og en pris der er yderst rimelig.


Buffin 4 er et bomstærkt og pålideligt telt til familien eller spejdergruppen der ikke vil spare de sidste kilo og have masser af lækre detaljer med i købet.
For det første er der indgang i begge ender af teltet, hvilket er en meget stor fordel, når 4 mennesker skal ligge og sove på samme tid og den inderste skal ud om natten. Samtidigt kan der jo så åbnes op i begge ender og skabes god ventilation i teltet, med myggenettene lynet for, så man kan sove i fred for skovens gæster.
I begge ender af teltet er der ligeledews en absis, hvor der er fin plads til 2 rygsække eller andet bagage, og hvor eventuelt vådt tøj eller støvler kan tørre i fred for regnen.

Teltet er PU belagt polyester i oversejlet og PU belagt Nylon i bunden. Det giver de meget høje vandsøjletryk som Tatonkas telte bliver mere og mere kendte for, og som er rigtig dejlig viden, når man ligger højt oppe på fjeldet og det regner for tredie dag i træk.
De 3 stænger er anodiseret aluminium, for ekstra styrke.

Buffin 4 er et rigtigt godt familietelt eller spejdertelt, for gruppen der skal på fjeldet eller på anden måde selv bære teltet.


Se mere om 4-5 personer

Tekniske data


Materialer:
75D Polyester
Vægt:
4700 gram
Antal personer:
4
Antal indgange:
2
Vandsøjletryk ydertelt:
8000 mm.
Vandsøjletryk teltbund:
10000 mm.
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk