Gratis ombytning - masser af tilbud.

Cached at: 28-06-2022 04:23:14
 
Tentsile Trillum 3 Personers Hængekøje
  • Tentsile Trillum 3 Personers Hængekøje  Sort
  • Tentsile Trillum 3 Personers Hængekøje  Sort
  • Tentsile Trillum 3 Personers Hængekøje  Sort
  • Tentsile Trillum 3 Personers Hængekøje  Sort

Tentsile Trillium 3 Personers Hængekøje


3 personers Trillum Hængekøje fra Tentsile

Tentsile, <h2>Hængekøje telt</h2>
Mange omtaler og opfatter Tentsile teltene som en slags hængekøje telt, og med god grund. Som billedet viser er det faktisk en slags hængekøje telt, hvor teltet svæver over jorden. 
Det gør det fordi Tentsile teltene spændes op mellem 3 flader, dette kan være alt fra is, bjerge eller træer, hvorefter rebene eller båndene strammes så hårdt ind, at telte bliver robust og stabil i bunden.
Dette gør at man nu er i stand til at bo og sove i teltet, uden at skulle tænke på insekter og andet dyreliv. ”Hængekøje teltet” er utrolig komfortabelt og man bider altså ikke mærke i at der ingen bund er. 
Man skal selvfølgelig medbringe liggeunderlag og selvom man lige skal vænne sig til at sove svævende, så er hængekøje teltet en helt anden og fantastisk måde at opleve naturen på.

Farve:

Sort
Husk at vælge farve
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

Trillium fra Tentsile er en stor 3 personers hængekøje, som indbyder til solbadning i haven, leg i skoven og udspring ved søen.


Trillium er på trods af sin størrelse en meget stabil hængekøje som giver tilpas efter for kroppens vægt, så man kan ligge komfortabelt.

Målet på hængekøjen er 4,1 x 4,1 x 4,1 m og arealet er 7 m2, så der er rigeligt med plads til 3 liggende personer.

Hængekøjen vejer 6,5 kg og måler 42 x 22 x 22 cm når den er pakket i sin taske. Hængekøjen har en maximum belastning på 400 kg.

Når hængekøjen skal sættes op, så gør man brug af de 3 bånd og de 3 skralder, så hængekøjen hurtigt og nemt kan sættes op.


Se mere om hængekøjer

Tekniske data


Antal personer:
3
Sæson:
1
Vægt:
6500 gram
Areal:
7 m2
Materiale/bund:
240D inclined joint nylon-polyester
Bånd:
3 Bånd
Skralder:
3 Skralder
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk