Sommer udsalg - Nye tilbud hver dag.

Cached at: 18-08-2022 04:39:30
 
Zirkon 15 bp
  • Zirkon 15 bp Brun
  • Zirkon 15 bp Brun

Tentipi Zirkon 15 bp


Tentipi lavvu

Tentipi, Embrace the elements

Farve:

Brun
Husk at vælge farve
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

Levering: 2-4 uger

Tentipis Zirkon15 BP lavvu har vi hos friliv.dk brugt i mange år til spejderture og familieferier. Den er foretrukket, den er hyggelig, den er let at slå op og så er den let at holde et godt klima i - året rundt.


Den første egenskab der skal bemærkes omkring Zirkon 15 BP er åndbarheden i dugen. Der er langt mindre kondens inde i et telt der har bomuld, end hvis materialerne er rent syntetiske. Og vælger man at installere en brændeovn, kan man lægge yderligere til det gode indeklima.

Lavvuen er let at slå op og når Tentipi skriver at det kan gøres på 3 minutter er det ikke helt galt - i hvert tilfælde i stille vejr og plant underlag. Stormer det, tager det naturligvis længere tid, men lavvuen står utrolig stabilt alligevel og så er det rigtig hyggeligt at sidde derinde ved ilden med en kop kakao.

Tentipi har et patenteret system til at ventilere luften i lavvuerne. Systemet tager udgangspunkt i den åbning der bruges til ind og udgang, der kan stå helt åbent, idet der kan lynes et myggenet for. Oppe i toppen kan "skorstenen" justeres via et snoretræk, der dels kan lukke op for et træk og få røgen fra bålet ud, eller lukke af for regnen om natten.

Hos friliv.dk har vi brugt vores Zirkon 15 bp til spejderture, til familieferier og til ledertrænings seminarer, når der skulle lidt ekstra krydderi på. Ring eller skriv endeligt for at godt råd eller en god ide.


Se mere om lavvu

Tekniske data


Materialer:
Bomuld / Polyester
Cotpolmex C
Vægt:
19900 gram
Højde:
360 cm
Diameter:
600 cm.
Antal personer:
16
Mål sammenpakket, diameter:
33 cm.
Mål sammenpakket, længde:
84 cm.
Antal indgange:
1
Areal:
28,30 m2
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk