Gratis ombytning - 90 dages bytte og returret

Cached at: 21-03-2023 02:21:59
 
Zirkon 7 bp

Zirkon 7 bp


Tentipi Lavvu

Tentipi, Embrace the elements

Farve:

Brun
Husk at vælge farve
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

Zirkon 7bp fra Tentipi er den næstmindste i serien af superhyggelige og funktionelle lavvuer, produceret lige på kanten af polarcikrlen i Nordsverige.


Lavvuerne er syet i et blandet materiale af åndbart bomuld og polyester, der giver et helt anderledes behageligt indeklima end de mere traditionelle nylon letvægtstelte. Materialet er ligeledes egnet til at du kan tænde åben ild i lavvuen, ligesom den er forberedt til at have en brændeovn installeret.

Zirkon 7bp passer til at 7 almindeligt store voksne kan sove i den. Dermed er den ikke egnet til dig der skal på letvægtstrekking, men en samlet vægt på 1,3 kg. pr. person er heller ikke voldsomt og dermed er lavvuen egnet til dig der skal på kano eller måske cykelferie og gerne vi have samernes traditionelle hygge med - kombineret med mulighed for at lave god varme indendøre.
Lavvuen er let at sætte op - Tentipi skriver det tager 3 minutter, hvilket virker meget realistisk. Den har vist sig enorm stabil i selv hårde vinde og så er der myggenet inkluderet, selv hvis ikke du har inderteltet med.
Tentipi har brugt deres eget patenterede In-Tent Vent ™-system, der giver et bedre indeklima og god mulighed for at få frisk luft ind i teltet.

En glimrende ferielavvu - et godt alternativ til spejdernes patruljetelte og i det hele taget en hyggelig ramme om en god ferieoplevelse.

I friliv.dk har vi meget stor erfaring i brug af lavvuer, både i vores virke indenfor spejderbevægelsen, men i lige så høj grad fra privateferier og til noget så specielt som teambuilding og strategiseminarer i en lavvu. Har du spørgsmål til valg af lavvu eller mangler du gode ideer, er det hjerteligt vekommen til at ringe eller skrive til os.


Se mere om lavvu

Tekniske data


Materialer:
Bomuld / Polyester
Cotpolmex C
Vægt:
13800 gram
Højde:
270 cm
Diameter:
450 cm.
Åndbar:
Ja
Antal personer:
8
Antal indgange:
1
Areal:
10,50 m2
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2023, All Rights Reserved. | friliv.dk