Gratis ombytning - masser af tilbud.

Cached at: 29-05-2022 13:01:35
 
Zirkon 7 light
  • Zirkon 7 light Rød
  • Zirkon 7 light Bordeaux Red

Zirkon 7 light


Tentipi letvægts lavvu

Tentipi, Embrace the elements

Farve:

Bordeaux Red
Husk at vælge farve
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

Levering: 2-4 hverdage

Zirkon er Tentipis mest solgte serie af letvægtslavvuer og Zirkon 7 light er den næstletteste i serien.


Indeklimaet i Tentipis Zirkon serie er langt bedre end det vi kender fra polyester og nylonteltene i de populære letvægtsserier. Grunden til at indeklimaet er så meget bedre er, at dugen er vævet med en hel del bomuld i, så det er muligt at ånde igennem dugen. Tro nu ikke at der så aldrig danner sig kondens - men der er langt mindre af den, end ved andre telttyper.
Zirkon 7 light er utroligt hurtig at slå op, og så kan der fint sove 7 almindeligt store voksne mennesker i den.
En af de store fordele ved Tentipis lavvuer er også, at du kan have åben ild i lavvuen eller udstyre den med en brændeovn. Det sidste kan anbefales, hvis ikke du vil sidde og holde øje med ilden og vedligeholde den hele aftenen. Gør du ikke det, bliver lavvuen fyldt med røg i stedet for hyggelige flammer og varme.

Tentipi har udstyret alle modellerne i Zirkon serien med deres patenterede In-Tent Vent™-system. Det er et system der starter ved indgangen, hvor du har mulighed for at lade indgangen stå helt åben og blot lyne myggenettet for. Oppe i toppen har du flere muligheder for at åbne for "skorstenen" ved hjælp af et snoretræk, således du kan få frisk luft ind hvis du har behov for det eller rød ud, hvis du har behov for det.

Teltet leveres uden indertelt og brændeovn, men inkl. midterstang, avancerede teltpløkker og kompressionspose.

I friliv.dk har vi meget stor erfaring i brug af lavvuer, både i vores virke indenfor spejderbevægelsen, men i lige så høj grad fra privateferier og til noget så specielt som teambuilding og strategiseminarer i en lavvu. Har du spørgsmål til valg af lavvu eller mangler du gode ideer, er det hjerteligt vekommen til at ringe eller skrive til os.


Se mere om lavvu

Tekniske data


Materialer:
Silikone
N 66 Nylon ripstop
Vægt:
8400 gram
Højde:
270 cm
Diameter:
450 cm.
Solbeskyttelse:
Ja UPF
Antal personer:
8
Mål sammenpakket, diameter:
20 cm.
Mål sammenpakket, længde:
62 cm.
Antal indgange:
1
Areal:
10,50 m2
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk