Vi sender som normalt og prisen for hjemmelevering er sat ned. Tusind tak for Jeres ordrer og pas godt på Jer selv

Cached at: 05-04-2020 01:17:12
 
Gulv Pro 7

Tentipi Gulv Pro 7


Tentipi gulv til 7 personers lavvu

Tentipi, Embrace the elements

Farve:

Black
Husk at vælge farve
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

Levering: 2-4 uger

Gulv Pro 7 er lavet af let og stærkt højstyrke polyamid, der er meget stærkere end almindelige tekstiler og designet af gulvet giver masser af muligheder.


Gulvet er nemlig forsynet med 4 lynlåse der kan åbnes og lukkes afhængig af hvordan du vil bruge lavvuen og de mulighed der er for opvarmning. Det er nemlig stadig muligt at bruge både åben ild og brændeovn når gulvet er i. Udvis dog stor forsigtighed.
Den første mulighed er, at du kan bruge gulvet som en V-åbning, fra lavvu åbningen og ind mod midterstangen. Brug denne version for at have et sted at sætte fodtøjet, inden gulvet betrædes.

O-åbningen er åben omkring midten af lavvuen og anvendes hvis du skal bruge brændeovn eller åben ild.
U-åbningen er egentligt bare en stor V-åbning der giver mulighed for at opbevare større mængder brænde eller andet du gerne vil have placeret uden for gulvet. Denne åbning giver også mulighed for brug af åben ild eller brændeovn i lavvuen.
Tentipi har 2 kvaliteter af gulve til deres lavvuer. Denne udgave er den dyreste og mest holdbare, men også tungeste. Det er dog kun 1800 gram du skal bære på, så gulvet er relativ let i sig selv.
At bruge et gulv i en lavvu giver en mere hyggelig lavvu og et bedre indeklima, idet fugten fra jorden ikke trænger op. At kunne gå rundt i lavvuen i tykke uldsokker, uden at de bliver fugtige fra jorden er indbegrebet af hyggeligt lejrliv.


Se mere om tilbehør til lavvu

Tekniske data


Materialer:
100% polyamide
Vægt:
1800 gram
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”

Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2020, All Rights Reserved. | friliv.dk