Vi sender som normalt og prisen for hjemmelevering er sat ned. Tusind tak for Jeres ordrer og pas godt på Jer selv

Cached at: 05-04-2020 01:19:09
 
Indertelt Comfort 7

Tentipi Indertelt Comfort 7


Tentipi Indertelt og gulv til alle 7 personers lavvuer fra Tentipi

Tentipi, Embrace the elements

 
Gratis levering med GLS ved køb nu

Levering: 1-2 uger

Indertelt der passer til alle versioner af Tentipis 7 personers lavvuer og som giver et langt mere behageligt indeklima sommer og vinter.


At tilkøbe et indertelt med bund til sin lavvu gør i mange tilfælde at lavvuen bliver mere brugt og det er der mange grunde til. Det er lettere at holde lavvuen lunere om vinteren og køligere om sommeren. Det er ligeledes lettere at holde insekter ude, selv om Tentipis lavvuer alle sammen har insektnet i døråbningen og det er fortsat muligt at have en brændeovn eller åben ild i lavvuen. Det sidste kan dog kun tilrådes hvis du har stor erfaring med brugen af åben ild i lavvuer - og selv en brændeovn kræver omtanke i en 7 personers lavvu, idet der ikke er super meget plads til rådighed.

Køb et indertelt til din lavvu, hvis du ønsker mere komfort - køb denne model, hvis du netop ønsker komfort, idet den har 3 luftåbninger, der giver god luftcirkulation, uden at myg kommer ind.
Inderteltet er hurtigt at sætte op i lavvuen og du kan faktisk slå det op sit eget telt med midterstang, idet du kan tilkøbe remme til toppen, der gør dette muligt. Du får dog ikke et vejr-stærkt telt, men blot beskyttelse for lidt vind og mulighed for at holde på varmen fra en brændeovn.


Se mere om tilbehør til lavvu

Tekniske data


Vægt:
2900 gram
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”

Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2020, All Rights Reserved. | friliv.dk