Cached at: 25-02-2020 11:49:43
 
Spar
21%
Jotunheim 565 Technical cotton
  • Jotunheim 565 Technical cotton Beige
  • Jotunheim 565 Technical cotton Beige

Jotunheimen 56,5 Technical cotton


Nordisk stort bomuldstelt

Nordisk, Go elsewhere

Farve:

Beige
Husk at vælge farve
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

Levering: 2-4 dage

Bomuldstelte er perfekte telte til enhver slags ferie og fest og med Jotunheimen kan hele den pukkelryggede komme på visit og overnatte på én gang.


Skal du bruge masser af plads og skal du have et godt klima indendøre i teltet skal du nok læse mere med her.
Jotunheimen er lavet at telteksperterne fra Nordisk, der har masser af erfaring med bomuldstelte til enhver form for ophold og ferie.
Teltet kan åbnes i begge ender eller du kan rulle siderne op for bedre luftgennemstrømning og er utroligt let at slå op.

Jotunheimen egner sig mange forskellige formål og kan indrettes til endnu flere. Skal du bruge det som en stor sovesal kan der sove ca. 50 personer i teltet og skal du bruge som kommandocentral for en større begivenhed kan der sidde ca. 30 personer ved borde og stadig have god plads til gangarealer.
Vælger du at købe teltet til overnatninger og skal der mere privatliv til, kan du tilkøbe kabiner til teltet. I disse kabiner kan der sove 2 - 3 personer der, udover mere privatliv, også får lidt ekstra god indeklima. Der er plads til 8 - 10 kabiner i teltet.

Jotunheimen 56,5 giver et dejligt komfortabelt miljø med et godt lys og perfekte forhold til dem der skal være i teltet, hvad enten det er til fritid, fest eller job.


Se mere om store telte

Tekniske data


Materialer:
65% Polyester, 35% Bomuld
Vægt:
150000 gram
Antal personer:
40+
Antal indgange:
4
Dobbelt indgang
Vandsøjletryk ydertelt:
350 mm.
Pakkestørrelse:
85 X 158 cm.
Areal:
56,50 m2
Myggenet i åbninger:
Ja.
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”

Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2019, All Rights Reserved. | friliv.dk