Cached at: 29-02-2020 10:40:25
 
Spar
25%
Nordisk Voss Tech Tarp
  • Nordisk Voss Tech Tarp Grøn
  • Nordisk Voss Tech Tarp Grøn
  • Nordisk Voss Tech Tarp Grøn
  • Nordisk Voss Tech Tarp Grøn
  • Nordisk Voss Tech Tarp Grøn

Nordisk Voss Tech Tarp


Multifunktionel tarp

Nordisk, Go elsewhere

Farve:

Grøn
Husk at vælge farve
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

Levering: 2-4 dage

Nordisk tarp i en udgave der er så multifunktionel at selv en schweitzerkniv må give op. Genialt godt tænk.


Undskyld os hvis ikke vi får nævnt alle muligheder her, men den kan virkelig bruges til meget - rigtigt meget.
Naturligvis kan bare bruges som en tarp, helt ordinært til at sove under, hvor du sætter den op mellem træerne i skoven. Denne udgave kan bare sættes op flere steder end andre, da den har så mange håndtag, lynlåse og loops til at sætte barduner i, at selv det mest umulige sted i skoven bliver muligt at sove.

Og kan du slet ikke finde en skovbund der er til at ligge på, kan du bare sætte den op som en hængekøje. Du ligger på den nederste del og bruger den øverste del som regnslag, så får helt ly for regnen. Myggene må du klare med et myggenet der dækker hovedet af soveposen - så kan du faktisk bruge den året rundt som hængekøje.

Håndtagene rundt på tarpen gør at den kan bruges til at bære større mængder grej, brænder eller sågar som båre, hvis en kammerat til evakueres liggende ud af skoven. Det er altså smart.

Du kan også bruge den som sit eget regnslag, da den har lynlås der gør at du kan lukke den til omkring kroppen. På den måde kan du beskytte dig selv mod regnen, hvis du bliver overrasket af vandet og ikke har taget dit regntøj med.

Der er mange flere muligheder for at bruge den og kun din fantasi sætter grænserne.

Tarpen er lavet i Nordisk "SI-Serie", hvilket betyder at den er lavet i stærk nylonmateriale der er silikoniseret, for at gøre den helt vandtæt.
Den vejer kun 830 gram, hvilket er ganske lidt, med alle de ekstra detaljer der er på den, såsom håndtag, lynlås, karabinlukninger og loops til barduner.


Se mere om tarps

Tekniske data


Vandsøjletryk:
3000 mm.
Vægt:
830 gram
Bredde:
220 cm
Længde:
260 cm
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2020, All Rights Reserved. | friliv.dk