Cached at: 25-02-2020 12:15:49
 
Binocular HAWK 10x42

Silva HAWK Kikkert 10x42


Traditionel kikkert med nyt designProduktet er desværre midlertidig udsolgt
Ring på tlf.: 60 75 06 00 for at høre nærmereSILVA Hawk kikkert er perfekt til at have med på ture i det fri til f.eks. at kigge på fugle.


En kikkert burde være standardudstyr når du bevæger dig uden for hjemmets fire vægge. Navnet Hawk ligger dog op til at bruge netop denne kikkert til at kigge på fugle.

Silva Hawk har en lang rækkevidde og et godt lysindtag samt et bredt synsfelt. Perfekt til observation af fugle og andre objekter langt væk.

Kikkerten er overtrukket med en gummi overflade som giver kikkerten et godt greb og glider ikke ud af hænderne. Den er vandtæt og glasset dukker ikke til inderfra da den er fyldt med nitrogen.

Medfølgende er en taske så du kan beskytte kikkerten når du ikke bruger den, en pudseklud og en rem så du kan have kikkerten sikret om halsen.


Se mere om kikkerter

Tekniske data


Vægt:
669 gram
Vandtæt:
Ja
Objektiv størrelse:
42 mm.
Forstørrelse:
10 X
Synsfelt:
101 m
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”

Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2019, All Rights Reserved. | friliv.dk